• Φλωρινας 1,5lt σοδα
  • Φλωρινας 1,5lt σοδα
  • Φλωρινας 1,5lt σοδα
  • Φλωρινας 1,5lt σοδα
  • Φλωρινας 1,5lt σοδα
  • Φλωρινας 1,5lt σοδα
  • Φλωρινας 1,5lt σοδα
  • Φλωρινας 1,5lt σοδα
  • Φλωρινας 1,5lt σοδα
  • Φλωρινας 1,5lt σοδα
  • Φλωρινας 1,5lt σοδα
  • Φλωρινας 1,5lt σοδα
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΦλώρινας

Φλωρινας 1,5lt σοδα

Η σοδα της Φλώρινας 1,5lt είναι ένα αναζωογονητικό ποτό που θα σας κάνει να νιώσετε ανανεωμένοι και δροσεροί. Με τη φρέσκια γεύση της σοδας και την πλούσια ανθρακούχη σύστασή της, αυτή η σοδα θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητά σας. Αποκτήστε τη σοδα της Φλώρινας 1,5lt τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
25184
5205241000344
0,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

SIDIRELA ΣΥΡΜΑ ΦΩΛΙΑ (20τεμ.) - (ΑΣΗΜΙ)

Το SIDIRELA ΣΥΡΜΑ ΦΩΛΙΑ (20τεμ.) - (ΑΣΗΜΙ) είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και το μοναδικό του design. Με το SIDIRELA ΣΥΡΜΑ ΦΩΛΙΑ, θα δημιουργήσετε μια μαγική ατμόσφαιρα στον χώρο σας και θα εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο μοναδικό προϊόν που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας και θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.
Τιμή 1,97 €

ΚΟΥΠΑ ΘΕΡΜΟΣ COLOR 340ml

Η ΚΟΥΠΑ ΘΕΡΜΟΣ COLOR 340ml είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καθημερινό σας καφέ ή τσάι. Με τη μοντέρνα σχεδίασή της και την άριστη ποιότητα κατασκευής, θα σας κάνει να ξεχάσετε τις ψυχρές μέρες και να απολαύσετε κάθε στιγμή με ζεστό ποτό. Αποκτήστε την ΚΟΥΠΑ ΘΕΡΜΟΣ COLOR 340ml τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με στυλ και άνεση.
Τιμή 5,22 €

Ροδιον χυμος σε γυαλινο 250ml 100% χυμος ροδι

Απολαύστε τον φρέσκο και γεμάτο γεύση χυμό ροδιού της εταιρίας μας, σε ένα πανέμορφο γυάλινο μπουκάλι 250ml. Με 100% φυσικό χυμό ροδιού, αυτός ο χυμός δεν αποτελεί απλά ένα προϊόν, αλλά μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να τον λατρέψετε. Αναζωογονηθείτε με τον φυσικό του χαρακτήρα και ανεβάστε τη διάθεσή σας σε κάθε γουλιά. Αποκτήστε τον χυμό ροδιού μας τώρα και απολαύστε την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και γεύσης!
Τιμή 2,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Χρυσή ρετσίνα Γιώργου Γεωργιάδη 500ml

Το λευκό κρασί της ετικέτας Αφοί Γεωργιάδη είναι ξηρό, έχει μέτρια οξύτητα και σώμα. Συνοδεύει ευχάριστα σαλάτες, ελαφριά πιάτα με πουλερικά και σάλτσες εσπεριδοειδών ή λαχανικών, ψάρια και θαλασσινά ψητά ή στο τηγάνι.

Τιμή 1,88 €

Neomat υγρό πλυντηρίου ρούχων λωτός του μπαλί 45μεζ 2,025lt

Το Neomat υγρό πλυντηρίου ρούχων λωτός του μπαλί 45μεζ 2,025lt είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά και φρέσκα ρούχα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφήνει τα ρούχα σας απαλά και ευωδιαστά, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Αποκτήστε το Neomat σήμερα και απολαύστε την άριστη ποιότητα και απόδοση που προσφέρει!
Τιμή 6,02 €

El Greco τσάι δυόσμος 20x1,1gr

Δυόσμος της εταιρείας El Greco σε συσκευασία 20 φακελίσκων. Ο δυόσμος είναι είδος μέντας το οποίο είναι ιθαγενές της Ευρώπης και της Νοτιοδυτικής Ασίας. Ο δυόσμος πέρα από τη χρήση του ως αντισπασμωδικό, τονωτικό και χωνευτικό βότανο, χρησιμοποιείται για να αρωματίσει διάφορα φαγητά.

Τιμή 2,61 €

Ελιές Θάσου θρούμπα 250gr

Οι Ελιές Θάσου θρούμπα 250γρ προέρχονται από τον εδάφιο της Θάσου, μιας καταπράσινης νησίδας στο Βόρειο Αιγαίο. Το ξεχωριστό οικοσύστημα της περιοχής συντελεί στη δημιουργία μοναδικής γεύσης στις ελιές μας.

Τιμή 2,25 €

Brava μουστάρδα απαλή 10kg

Η Brava μουστάρδα απαλή 10kg της εταιρίας Brava θα σας εντυπωσιάσει με την απίστευτη γεύση και ποιότητά της. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σάλτσες ή ως συνοδευτικό φαγητού. Με την Brava μουστάρδα, κάθε γεύμα γίνεται μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε τη γνήσια γεύση της ποιότητας!
Τιμή 21,26 €