• Νέο
  • White Leaf χαρτί υγείας premium one γκοφρέ 2φυλλο με περιτύλιγμα 86gr
  • White Leaf χαρτί υγείας premium one γκοφρέ 2φυλλο με περιτύλιγμα 86gr
  • White Leaf χαρτί υγείας premium one γκοφρέ 2φυλλο με περιτύλιγμα 86gr
  • White Leaf χαρτί υγείας premium one γκοφρέ 2φυλλο με περιτύλιγμα 86gr

White Leaf χαρτί υγείας premium one γκοφρέ 2φυλλο με περιτύλιγμα 86gr

51065
5205717100363
0,58 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

WISETRADE ΣΑΚΟΥΛΑ Δ60 1KG

Η WISETRADE ΣΑΚΟΥΛΑ Δ60 1KG είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και αξιοπιστία. Με την εγγύηση της εταιρίας μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το προϊόν αυτό θα σας εξυπηρετήσει άψογα σε κάθε χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και αποτελεσματική. Αποκτήστε τώρα τη WISETRADE ΣΑΚΟΥΛΑ Δ60 1KG και απολαύστε τα οφέλη της!
Τιμή 3,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Ιον κουβερτούρα λευκή σε σταγόνες 2,5kg

Η Ιον κουβερτούρα λευκή σε σταγόνες 2,5kg είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους λάτρεις της γλυκιάς απόλαυσης. Με την υψηλή ποιότητα της Ιον και την απαλή υφή της κουβερτούρας, δεν υπάρχει τρόπος να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό προϊόν. Απογειώστε τις γλυκές δημιουργίες σας με την Ιον κουβερτούρα και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Αγοράστε τώρα και απολαύστε κάθε μπουκιά!
Τιμή 31,41 €

Rexona roll-ον 50ml invisible pure

Το Rexona roll-ον 50ml invisible pure προσφέρει αποτελεσματική προστασία κατά της εφίδρωσης και των οσμών όλη μέρα. Με την αόρατη φόρμουλα του, σας χαρίζει φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση, ενώ παράλληλα προστατεύει τα ρούχα σας από τις λεκέδες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί!
Τιμή 2,04 €

Τυρολέζα ρύζι καστανό 500gr

Καστανό ρύζι από την εταιρεία Τυρολέζα, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, μαγνήσιο και μαγγάνιο. Ιδανικό για μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.

Τιμή 1,32 €

Bispol κερί διαρκείας λευκό 45 ωρών p195

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό σε λευκό χρώμα της εταιρείας Bispol είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τιμή 1,06 €