• PALMOLIVE ΣΑΠΟΥΝΙ 4X90ΓΡ MILK&HONEY INDULGING DELIGHT
  • PALMOLIVE ΣΑΠΟΥΝΙ 4X90ΓΡ MILK&HONEY INDULGING DELIGHT
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPalmolive

PALMOLIVE ΣΑΠΟΥΝΙ 4X90ΓΡ MILK&HONEY INDULGING DELIGHT

48164
8718951597648
1,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

REMOVE ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ 100ml - (MEN) (CLASSIC)

Η REMOVE ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ 100ml - (MEN) (CLASSIC) είναι η ιδανική λύση για τους άνδρες που αναζητούν ένα γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο για να αφαιρέσουν την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Η συγκεκριμένη κρέμα προσφέρει μια ομαλή και απαλή επιδερμίδα, χωρίς ερεθισμούς ή κοκκινίλες. Αφαιρεί γρήγορα και αποτελεσματικά τις τρίχες, ενώ παράλληλα ενυδατώνει την επιδερμίδα. Αποκτήστε την σήμερα και απολαύστε μια απαλή και λεία επιδερμίδα χωρίς την ανεπιθ?
Τιμή 3,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Vidal αφρόλουτρο white musk 500ml

Το αφρόλουτρο White Musk έχει έντονο και χαρακτηριστικό άρωμα.

Χάρη στη φόρμουλά του που είναι εμπλουτισμένη με ένα σύμπλεγμα ενυδατικών δερμο-καλλυντικών παραγόντων αφήνει το δέρμα απαλό.

Τιμή 1,73 €

Παπαδοπούλου πολυδημητριακά μπισκότα με muesli 175gr

Το πρωινό σας σε ένα μπισκότο! Ξεκινήστε κάθε ημέρα σας με Πολυδημητριακά Μπισκότα Πρωινού Παπαδοπούλου και χαμογελάστε, με ένα γευστικό πρωινό που σας γεμίζει ενέργεια. Τέσσερα θρεπτικά δημητριακά, σιτάρι ολικής άλεσης, σίκαλη, Βρόμη και κριθάρι συνδυάζονται απολαυστικά με πλούσια φρούτα, λαχταριστή σοκολάτα, μυρωδάτο κακάο και θρεπτικό γάλα.

Τιμή 2,02 €
Forma φρυγανιά σίκαλης 4x90gr Forma φρυγανιά σίκαλης 4x90gr
Περιορισμένη προσφορά!

Forma φρυγανιά σίκαλης 4x90gr

Οι φυγανιές σίκαλης της εταιρείας Forma σε συσκευασία 4x90γρ είναι μια υγιεινή και νόστιμη επιλογή για όσους αναζητούν ένα διατροφικά πλούσιο και γευστικό σνακ. Φτιαγμένα με σίκαλη, προσφέρουν υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες και θρεπτικά συστατικά.

Κανονική τιμή 1,89 € Τιμή 1,40 €
  • -0,49 €
  • -0,49 €

Ladas ελιές πράσινες pet 1kg

Οι πιο φρέσκες και νόστιμες πράσινες ελιές που έχετε δοκιμάσει ποτέ! Απολαύστε τη μοναδική γεύση και την υψηλή ποιότητα των ελιών μας, που θα σας κάνουν να τις λατρέψετε αμέσως. Με τον μεγάλο όγκο της συσκευασίας μας, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την έλλειψη αποθεμάτων. Αποκτήστε τώρα τις ελιές μας και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 6,83 €

Wella new wave αφρος 200ml νο 3 curls & waves

Το Wella new wave αφρός 200ml νο 3 curls & waves είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε τα πιο ορισμένα και λαμπερά μπούκλες και κύματα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει μακράς διαρκείας κράτημα χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το φυσικό σας styling με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 3,30 €