• Τυρολέζα ρύζι καστανό 500gr
  • Τυρολέζα ρύζι καστανό 500gr
  • Τυρολέζα ρύζι καστανό 500gr
  • Τυρολέζα ρύζι καστανό 500gr
  • Τυρολέζα ρύζι καστανό 500gr
  • Τυρολέζα ρύζι καστανό 500gr
  • Τυρολέζα ρύζι καστανό 500gr
  • Τυρολέζα ρύζι καστανό 500gr
  • Τυρολέζα ρύζι καστανό 500gr
  • Τυρολέζα ρύζι καστανό 500gr
  • Τυρολέζα ρύζι καστανό 500gr
  • Τυρολέζα ρύζι καστανό 500gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΤυρολέζα

Τυρολέζα ρύζι καστανό 500gr

Καστανό ρύζι από την εταιρεία Τυρολέζα, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, μαγνήσιο και μαγγάνιο. Ιδανικό για μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.

6351
5200325417117
1,32 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το καστανό ρύζι είναι ολικής αλέσεως. Αυτό σημαίνει ότι περιέχει όλα τα μέρη του κόκκου -συμπεριλαμβανομένου του ινώδους πίτουρου και της θρεπτικής φύτρας. Το λευκό, από την άλλη πλευρά, δεν έχει το πίτουρο και την φύτρα, παρά μόνο το ενδοσπέρμιο του κόκκου.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ομοσπονδία ρύζι γλασέ 500gr

Το ρύζι είναι μια τροφή φαινομενικά ουδέτερη πλην όμως γεμάτη θρεπτικά συστατικά και κυρίως έτοιμη να συνδυαστεί με κάθε γεύση. Χρησιμοποιήστε τα Ελληνικά Ρύζια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ στις αγαπημένες σας συνταγές. Η εταιρεία ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ φέρνει στο πιάτο σας όλες τις διατροφικές αξίες της γης της Μακεδονίας σε μία μεγάλη ποικιλία ρυζιών που καλλιεργούνται στη Βόρειο Ελλάδα.

Τιμή 1,14 €

Riso scotti ρύζι για ριζότο 1kg

Απολαύστε τον τέλειο συνδυασμό γεύσης και ποιότητας με το Riso Scotti ρύζι για ριζότο 1kg. Αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση της ιταλικής κουζίνας και δημιουργήστε τα πιο νόστιμα ριζότο πιάτα στο σπίτι σας. Προσθέστε μια δόση ποιότητας και γεύσης στις καθημερινές σας συνταγές με το Riso Scotti ρύζι.
Τιμή 7,37 €

Μακο ρύζι basmati 500gr

Το ρύζι είναι μια τροφή φαινομενικά ουδέτερη, πλην όμως γεμάτη θρεπτικά συστατικά και κυρίως έτοιμη να συνδυαστεί με κάθε γεύση. Χρησιμοποιήστε τα Ελληνικά Ρύζια Μάκο στις αγαπημένες σας συνταγές.

Η εταιρεία φέρνει στο πιάτο σας όλες τις διατροφικές αξίες της γης της Μακεδονίας, σε μία μεγάλη ποικιλία ρυζιών, που καλλιεργούνται στη Βόρειο Ελλάδα.

Τιμή 1,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Svim σουρωτήρι τσαγιού πλαστικό με διάμετρο 7cm No640

Το Svim σουρωτήρι τσαγιού πλαστικό με διάμετρο 7cm No640 της εταιρίας Svim είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο τσάι. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτική του κατασκευή, αυτό το σουρωτήρι θα σας εξασφαλίσει την τέλεια και γευστική απόλαυση κάθε φορά που παρασκευάζετε το αγαπημένο σας τσάι. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να κάνετε το τσάι σας ακόμα πιο απολαυστικό!
Τιμή 1,53 €

Novatex patmos κουτάλι λεμονάδας ανοξείδωτο 3τεμ 10-636

Το Novatex patmos κουτάλι λεμονάδας ανοξείδωτο 3τεμ 10-636 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει την κουζίνα σας να λάμπει. Με το μοντέρνο του design και την ανθεκτικότητά του, αυτό το σετ κουτάλια θα γίνει η αγαπημένη επιλογή σας για κάθε γεύμα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια πινελιά πολυτέλειας στην κουζίνα σας!
Τιμή 1,78 €

Γιώτης κουβερτούρα σε σταγόνες 100gr

KOYBEΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΛΙΩΣΙΜΟ.

Την ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΓΙΩΤΗΣ μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε: Λιωμένη για την παρασκευή ΓΛΑΣΟΥ για κέικ ή τούρτες. Λιωμένη για παρασκευή ΣΙΡΟΠΙΟΥ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ με το οποίο θα γαρνίρετε παγωτά, κρέπες, προφιτερόλ.

Όπως είναι για μπι- σκότα, κέικ, τούρτες αφού την αναμίξετε με την έτοιμη ζύμη ή την έτοιμη κρέμα.

Τιμή 1,85 €