• Νέο
  • Bonora κάψες σε κάψουλες espresso ristretto 10x5,2gr
  • Bonora κάψες σε κάψουλες espresso ristretto 10x5,2gr

Bonora κάψες σε κάψουλες espresso ristretto 10x5,2gr

50984
5208046089835
2,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

WOODSTONE ΤΑΨΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ (32x7cm)

Το WOODSTONE ταψί στρογγυλό (32x7cm) είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με το μοναδικό του design και την ανθεκτική του κατασκευή, θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε υπέροχα γεύματα που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε το WOODSTONE ταψί σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 15,72 €

Λεμονοστιφτης 400ml li-120

Ο λεμονοστίφτης 400ml li-120 είναι το απόλυτο εργαλείο για τους λάτρεις των φρέσκων χυμών. Με την εξαιρετική του λειτουργικότητα και την εύκολη χρήση, θα μετατρέψει τα φρούτα σας σε νόστιμους χυμούς με μια απλή κίνηση. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε φρέσκο χυμό κάθε μέρα με τον λεμονοστίφτη li-120!
Τιμή 0,74 €

Ελιες πρασινες 5kg s, mammouth 91-100

Φρέσκες πράσινες ελιές 5kg από την εταιρία Mammoth, μεγέθους 91-100. Απολαύστε τη νόστιμη γεύση και την υψηλή ποιότητα αυτών των ελιών, ιδανικές για σαλάτες, ορεκτικά και σνακ. Αποκτήστε τώρα τις δικές σας ελιές και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 31,67 €

Κυκλωψ πιατο νo 29 με ροδες τερακοτα

Το Κυκλωψ πιάτο νο 29 με ρόδες τερακότα είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοντέρνο design του, θα δώσει μια διαφορετική νότα στον χώρο σας. Επιπλέον, οι ρόδες του το καθιστούν εξαιρετικά λειτουργικό και εύκολο στη χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο hot προϊόντα της αγοράς!
Τιμή 2,96 €

Πιατελα οβαλ coupe 30cm λευκη 06-260

Η πιατέλα οβάλ coupe 30cm σε λευκό χρώμα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την τραπεζαρία σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτή η πιατέλα θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στη διακόσμηση του τραπεζιού σας. Ιδανική για καθημερινή χρήση ή για ξεχωριστές περιστάσεις, αυτή η πιατέλα θα κλέψει τις εντυπώσεις κάθε φορά που θα τη χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με στυλ και κομψό?
Τιμή 12,27 €

Κορυφαία προϊόντα

Happy sun χαρτί υγείας 3φυλλο 10x95gr

Χαρτί υγείας, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Βάρος Τεμαχίου: 95gr

Συνολικός Αριθμός Ρολών: 10

Τιμή 2,71 €

Melissa πέννες ριγέ 500gr

Οι Πέννες Ριγέ Melissa από τα πιο αγαπημένα σχήματα ζυμαρικών,παράγονται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας αυθεντική γεύση.

Τιμή 1,16 €

Caprice πουράκια 400gr

Πουράκια Caprice, με τραγανή γκοφρέτα και απαλή γέμιση σοκολάτας που λιώνει στο στόμα. Με την κλασσική γεύση που τα χαρακτηρίζει και την πρακτική συσκευασία, αποτελούν ιδανικό σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας.

Τιμή 3,89 €

Κύκλωψ σκούπα πλαστική ίσια

Σκούπα καθαρισμού της εταιρείας Cyclops, η οποία είναι ένα πολύ χρήσιμο είδος για τον καθαρισμό του χώρου, αφού η χρήση ηλεκτρικής σκούπας δεν είναι πάντα πρακτική ή εφικτή. Πολλές ηλεκτρικές σκούπες δεν μπορούν να απορροφήσουν γυαλιά κάτι που με την συμβατική σκούπα μπορεί να επιτευχθεί. Επίσης, η σκούπα είναι πολύ χρήσιμη για να πλύνετε το μπαλκόνι και να απομακρύνετε τα νερά. Καλό είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλένετε τη σκούπα ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη υγιεινή στον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 2,11 €