• Ελιες πρασινες 5kg s, mammouth 91-100
  • Ελιες πρασινες 5kg s, mammouth 91-100

Ελιες πρασινες 5kg s, mammouth 91-100

Φρέσκες πράσινες ελιές 5kg από την εταιρία Mammoth, μεγέθους 91-100. Απολαύστε τη νόστιμη γεύση και την υψηλή ποιότητα αυτών των ελιών, ιδανικές για σαλάτες, ορεκτικά και σνακ. Αποκτήστε τώρα τις δικές σας ελιές και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
22157
5205311020029
31,67 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Papoutsanis natura κρεμ/νο αντ/κο 900ml yuzu & ανθη πορτοκαλιασ

Ανανεωτική κρέμα ντους Papoutsanis natura με yuzu και ανθη πορτοκαλιάς, ιδανική για μια αναζωογονητική εμπειρία κατά το μπάνιο σας. Η φρουτώδης αρωματική της σύνθεση θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων, ενώ η ενυδατική της φόρμουλα θα αφήσει το δέρμα σας μαλακό και απαλό. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια της φρεσκάδας και της ενυδάτωσης κάθε φορά που κάνετε ντους.
Τιμή 2,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Axion παχύρρευστο χλωροκαθαριστικό με άρωμα φρεσκάδας 4lt

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: 33ml σε 3L νερό.

Συμπυκνωμένη και παχύρευστη σύνθεση. Απολυμαίνει (χωρίς ΕΟΦ), λευκαίνει, καθαρίζει την μούχλα, μαυρίλες κλπ. Εξουδετερώνει μυρωδιές. 4% ενεργό χλώριο

Περιέχει υψηλό ποσοστό χλωρίου και είναι πιο παχύρευστη από άλλες χλωρίνες.

Τιμή 3,16 €

Ματίνα κόλιανδρο τριμμένο 30gr

Κόλιανδρος της εταιρείας Matina σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Ο κόλιανδρος έχει λεμονάτο άρωμα και λεπτή γλυκιά γεύση. Ταιριάζει σε όλα τα κόκκινα κρέατα, τα πουλερικά και τα ψάρια όπως επίσης σε όσπρια, πατάτες φούρνου και κεφτέδες. Είναι απαραίτητο στην ινδική κουζίνα και αποτελεί κύριο συστατικό στην παρασκευή λουκάνικων όπως και άλλων αλαντικών. Το κόλιανδρο επίσης προστίθεται σε τουρσιά, μαρινάδες κρεάτων και πουλερικών καθώς και στα όσπρια.

Τιμή 1,23 €

Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι 3kg

Το Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι 3kg είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε γεύση και θρεπτική αξία στα πιάτα σας. Με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα του, το ταχίνι αυτό θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ελκυστικά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν από την εταιρία Χαΐτογλου!
Τιμή 31,67 €

Lux-plast σωσάκι με καπάκι 100ml 100τεμ ft209-100

Αναβαθμίστε την αποθήκη σας με το Lux-plast σωσάκι με καπάκι 100ml 100τεμ ft209-100 από την Lux-Plast. Ιδανικό για την αποθήκευση μικρών αντικειμένων και υγρών, αυτό το σωσάκι είναι πρακτικό και λειτουργικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να διατηρήσετε τα προϊόντα σας οργανωμένα και προστατευμένα με αυτό το αξιόπιστο σωσάκι.
Τιμή 2,41 €

Δερμισης μαλακα μπισκοτα βρωμης 90gr, 0% ζαχαρη

Υπέροχη λιχουδιά για να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας! Τα δερμάτινα μαλακά μπισκότα βρώμης 90gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό σνακ, χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Απολαύστε την απαλή γεύση τους και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 1,28 €