• Λεμονοστιφτης 400ml li-120
  • Λεμονοστιφτης 400ml li-120

Λεμονοστιφτης 400ml li-120

Ο λεμονοστίφτης 400ml li-120 είναι το απόλυτο εργαλείο για τους λάτρεις των φρέσκων χυμών. Με την εξαιρετική του λειτουργικότητα και την εύκολη χρήση, θα μετατρέψει τα φρούτα σας σε νόστιμους χυμούς με μια απλή κίνηση. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε φρέσκο χυμό κάθε μέρα με τον λεμονοστίφτη li-120!
34543
8696219353727
0,74 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lavazza caps nespresso 10τεμ classico
Περιορισμένη προσφορά!

Lavazza caps nespresso 10τεμ classico

Απολαύστε τη γεύση του αγαπημένου σας espresso με τις Lavazza caps nespresso 10τεμ classico. Μια εκλεκτή επιλογή που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο του καλού καφέ. Απολαύστε την πλούσια γεύση και το άρωμα που θα σας κερδίσει αμέσως. Αποκτήστε τώρα τις Lavazza caps nespresso 10τεμ classico και απολαύστε τον καφέ σας με στιλ!
Κανονική τιμή 4,00 € Τιμή 3,85 €
  • -0,15 €
  • -0,15 €

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΤΙ ΜΠΕΡ 44gr. - (ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ)

Η απόλαυση της απίστευτα γευστικής σοκολάτας γάλακτος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΤΙ ΜΠΕΡ 44gr. θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Με κάθε δάγκωμα, θα αισθανθείτε την πλούσια γεύση της ποιοτικής σοκολάτας να λιώνει στο στόμα σας, κερδίζοντας τις καρδιές όλων εκείνων που αναζητούν μια απόλυτα ευχάριστη γευστική εμπειρία. Αποκτήστε τώρα το δικό σας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΤΙ ΜΠΕΡ 44gr. και αφήστε τις αισθήσεις σας να απογειωθούν!
Τιμή 0,64 €

Κορυφαία προϊόντα

Φλώρινας cola 2lt

Η μοναδική Cola Φλώρινας Δινάκη από φυσικό ξινό νερό, τώρα χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με γλυκαντικά από το φυτό Στέβια και 0 θερμίδες!

Τιμή 1,02 €

Φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό με ασφάλεια 900ml

Το φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό με ασφάλεια 900ml είναι ιδανικό για να αποθηκεύσετε τα φαγητά σας με ασφάλεια και ευκολία. Με τον ασφαλή κλειστό μηχανισμό, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το φαγητό σας θα παραμείνει φρέσκο και απολαυστικό. Επιπλέον, η ευρύχωρη χωρητικότητα των 900ml σας επιτρέπει να μεταφέρετε ακόμα και μεγάλες ποσότητες φαγητού με άνεση. Αποκτήστε το φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό με ασφάλεια 900ml τώρα και κάντε τη ζωή
Τιμή 1,98 €

Every Day σερβιετάκια all cotton string 30τεμ

Σερβιετάκια ειδικά σχεδιασμένα για τέλεια εφαρμογή σε string εσώρουχα. Τα μόνα με 100% βαμβακερό κάλυμμα.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα συνιστά η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος.

Τιμή 1,60 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία dolce latte 1lt

To Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα Dolce Latte σε συσκευασία των 1 λίτρου προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία περιποίησης. Η ειδική αντλία καθιστά τη χρήση εξαιρετικά βολική, ενώ η φόρμουλά του είναι σχεδιασμένη για αποτελεσματικό καθαρισμό και ενυδάτωση του δέρματος.

Τιμή 1,09 €