• Palmolive κρέμα ξυρίσματος κλασική 100ml Palmolive - 1
  • Palmolive κρέμα ξυρίσματος κλασική 100ml Palmolive - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPalmolive

Palmolive κρέμα ξυρίσματος κλασική 100ml

Η κρέμα ξυρίσματος της Palmolive θρέφει το δέρμα με επιλεγμένα εκχυλίσματα από φοίνικα και έτσι προετοιμάζει το δέρμα σας ιδανικά για ξύρισμα. 

10312
8003520001191
2,09 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Η κρέμα ξυρίσματος της Palmolive θρέφει το δέρμα με επιλεγμένα εκχυλίσματα από φοίνικα και έτσι προετοιμάζει το δέρμα σας ιδανικά για ξύρισμα. 

Η ειδική φόρμουλα του Palmolive Classic δημιουργεί μια απαλή και κρεμώδη κρέμα που αφήνει μια αίσθηση ενυδάτωσης στο δέρμα σας. 

Το Palmolive For Men Classic είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα αλόης και άλλα συστατικά, γνωστά για τις ενυδατικές και μαλακτικές τους ιδιότητες. 

Σας βοηθά να προστατεύσετε το δέρμα σας από τους ερεθισμούς που προκαλούνται από το ξυράφι και να ξυρίζεστε απαλά κάθε μέρα.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nivea αφρός ξυρίσματος fresh kick 200ml

Αφρός ξυρίσματος με σύνθεση που περιέχει μέντα φυσικής προέλευσης και νερό κάκτου. Προσφέρει άμεση αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης στο πρόσωπο και ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα. Παράλληλα, βοηθά στο άνετο και βαθύ ξύρισμα, ενώ προστατεύει από μικρο-κοψίματα και ερεθισμούς.

Τιμή 4,45 €

Noxzema gel ξυρίσματος smoothing για σκληρά γένια 200ml

Αποκτήστε βελούδινα λεία γένια με το Noxzema gel ξυρίσματος smoothing 200ml. Η μοναδική φόρμουλα του είναι σχεδιασμένη ειδικά για τα σκληρά γένια, εξασφαλίζοντας άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας κάθε μέρα!
Τιμή 3,21 €

Bic ξυραφάκια twin easy 5τεμ

Τα Bic ξυραφάκια twin easy 5τεμ είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο και άνετο ξύρισμα. Με τις πέντε λεπίδες τους, εξασφαλίζουν ένα λείο αποτέλεσμα σε κάθε πέρασμα. Η εργονομική τους σχεδίαση τα κάνει εύκολα στη χρήση, ενώ η υψηλή ποιότητά τους εγγυάται μακρά διάρκεια ζωής. Αποκτήστε τα Bic ξυραφάκια twin easy 5τεμ τώρα και απολαύστε ένα αποτέλεσμα επαγγελματικοϝ επιπέδου κάθε φορά που ξυρίζεστε.
Τιμή 2,24 €

Nivea after shave balsam sensitive 100ml

Το NIVEA MEN Sensitive After Shave Balm καταπραΰνει άμεσα τους ερεθισμούς. Ανακουφίζει από τις κοκκινίλες και την ξηρότητα της επιδερμίδας χάρη στο συνδυασμό χαμομηλιού και αμαμελίδας. Η εξαιρετικά ήπια σύνθεση με 0% οινόπνευμα για εφαρμογή μετά από το ξύρισμα δεν αφήνει στην επιδερμίδα αίσθηση καψίματος Για ευαίσθητη επιδερμίδα που μένει ευχάριστη, λεία, με υγιή εμφάνιση: NIVEA MEN Sensitive After Shave Balm.

Τιμή 5,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Ματίνα κράνμπερι ολόκληρο 160gr

Αποξηραμένα cranberries της εταιρείας Matina, τα οποία είναι γευστικά μούρα με έντονο κόκκινο χρώμα και υπόξινη γεύση. Νοστιμίζουν γλυκά και φαγητά, τονίζουν τη γεύση των ποτών, αλλά κυρίως με τα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν, ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού και καταπολεμούν τις λοιμώξεις.

Βάρος: 160gr

Τιμή 3,44 €

Ομοσπονδία αρακάς 400gr

Αρακάς της εταιρίας Ομοσπονδία, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε!

Τιμή 1,37 €

Μανταλάκια πλαστικά μεγάλα 24τεμ

Τα μανταλάκια πλαστικά μεγάλα 24τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην καθημερινότητά σας. Με ανθεκτική κατασκευή και μοντέρνο design, αποτελούν την ιδανική λύση για κάθε χρήση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που οργανώνετε τον χώρο σας!
Τιμή 0,72 €

Κύκλωψ λεμονοστίφτης μεγάλος διαφανής

Ο κύκλωψ λεμονοστίφτης μεγάλος διαφανής της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον εργονομικό σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, εξασφαλίζει εύκολη και γρήγορη χυμολουσία από τα λεμόνια σας. Η διαφάνεια του σας επιτρέπει να δείτε τη διαδικασία στρώσεως του χυμού, προσθέτοντας μια διασκεδαστική νότα στην προετοιμασία των ποτών σας. Αποκτήστε τον κύκλωψ λεμονοστίφτη μεγάλο διαφανή και απολαύστε φρέσκο χυμό λεμονιού σε κάθε ποτήρι!
Τιμή 1,74 €

Sidirela πετσέτα κουζίνας 100% βαμβάκι 30x50cm

Η Sidirela πετσέτα κουζίνας είναι κατασκευασμένη από 100% βαμβάκι και διαστάσεων 30x50cm. Είναι ιδανική για την απορρόφηση υγρασίας και την στεγνωτική χρήση στην κουζίνα. Η υψηλή ποιότητα υλικών και η ανθεκτική κατασκευή της την καθιστούν ιδανική για καθημερινή χρήση.

Τιμή 0,69 €