• Νέο
  • Κωστόπουλος πίκλες με 40% λιγότερο αλάτι 300gr
  • Κωστόπουλος πίκλες με 40% λιγότερο αλάτι 300gr
  • Κωστόπουλος πίκλες με 40% λιγότερο αλάτι 300gr
  • Κωστόπουλος πίκλες με 40% λιγότερο αλάτι 300gr

Κωστόπουλος πίκλες με 40% λιγότερο αλάτι 300gr

50948
5201350701646
2,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nivea micellar μη λιπαρό gel ντεμακιγιάζ ματιών 125ml

Ανακαλύψτε το Nivea micellar μη λιπαρό gel ντεμακιγιάζ ματιών 125ml και αποκτήστε ένα απαλό και αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ των ματιών σας. Η μοναδική φόρμουλα του δεν περιέχει λιπαρά συστατικά και αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμα και το πιο ανθεκτικό μακιγιάζ, ενώ παράλληλα φροντίζει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Αφήνει την επιδερμίδα σας αναζωογονημένη και απαλή, χωρίς να την αφήνει λιπαρή. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά ?
Τιμή 4,43 €

TNS ΠΙΑΤΟ ΦΡΟΥΤΟΥ OPAL 8cm - (LBP80)

TNS ΠΙΑΤΟ ΦΡΟΥΤΟΥ OPAL 8cm - (LBP80) είναι ένα εξαιρετικά ποιοτικό πιάτο φρούτου που θα σας εντυπωσιάσει με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτικότητά του. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, το πιάτο φρούτου OPAL θα προσθέσει στυλ και κομψότητα στο τραπέζι σας. Με διάμετρο 8 εκατοστά, είναι ιδανικό για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας φρούτα με στυλ. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που θα ξεχωρίσει!
Τιμή 1,07 €

Βαρελι τροφιμων 60lt

Ανακαλύψτε τον τέλειο τρόπο για να αποθηκεύσετε τα τρόφιμά σας με το Βαρέλι τροφίμων 60lt! Με μεγάλη χωρητικότητα και ανθεκτική κατασκευή, αυτό το βαρέλι είναι ιδανικό για κάθε κουζίνα ή αποθήκη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και οργανωμένη!
Τιμή 23,17 €

Κορυφαία προϊόντα

Nava misty σουπλά μαγειρικών σκευών σιλικόνης 18x18cm

Το σουπλά Nava misty συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ στην κουζίνα σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, προσφέρει προστασία στα μαγειρικά σκεύη σας από γρατζουνιές και φθορές. Με μέγεθος 18x18cm, είναι ιδανικό για όλα τα μεγέθη σκευών. Αποκτήστε το Nava misty σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα.
Τιμή 2,14 €
Forma φρυγανιά σίκαλης 4x90gr Forma φρυγανιά σίκαλης 4x90gr
Περιορισμένη προσφορά!

Forma φρυγανιά σίκαλης 4x90gr

Οι φυγανιές σίκαλης της εταιρείας Forma σε συσκευασία 4x90γρ είναι μια υγιεινή και νόστιμη επιλογή για όσους αναζητούν ένα διατροφικά πλούσιο και γευστικό σνακ. Φτιαγμένα με σίκαλη, προσφέρουν υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες και θρεπτικά συστατικά.

Κανονική τιμή 1,89 € Τιμή 1,40 €
  • -0,49 €
  • -0,49 €

Bubble υγρό καθαριστικό τζαμιών 4lt

Καθαριστικό τζαμιών και πλαστικών αντικειμένων, με καλή διαβρεκτική δράση και άριστη διαλυτότητα των λιπών.

Στέγνωμα χωρίς να αφήνει γραμμές

Οδηγίες χρήσης: Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό τζαμιών, υαλοπινάκων και πλαστικών αντικειμένων

Για καθαρισμό επιφανειών αραιώνονται 50-100ml σε 8 λίτρα νερού Ελληνικής κατασκευής

Τιμή 2,56 €

Endless χαρτί υγείας rich & soft 4φυλλο 10x110gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Endless, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 4 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 3,74 €

Snickers σοκολάτα 50gr

Σοκολάτα γάλακτος γεμιστή με μαλακό νουγκά, καραμέλα και φιστίκια. Αποτελεί ιδανικό σνακ που μας δίνει ενέργεια όταν τη χρειαζόμαστε.

Τιμή 0,56 €