• Βαρελι τροφιμων 60lt
  • Βαρελι τροφιμων 60lt

Βαρελι τροφιμων 60lt

Ανακαλύψτε τον τέλειο τρόπο για να αποθηκεύσετε τα τρόφιμά σας με το Βαρέλι τροφίμων 60lt! Με μεγάλη χωρητικότητα και ανθεκτική κατασκευή, αυτό το βαρέλι είναι ιδανικό για κάθε κουζίνα ή αποθήκη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και οργανωμένη!
23127
45987
23,17 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Colgate οδοντόκρεμα baking soda 75ml

Η σύνθεση της Colgate Baking Soda με διττανθρακική σόδα έχει καθαριστική αφρώδη δράση, η οποία βοηθά στην απομάκρυνση των επιφανειακών λεκέδων από τα δόντια σας, αφήνοντας σε ολόκληρο το στόμα μια αναζωογονητική αίσθηση βαθιάς καθαριότητας.

Βοηθά στην καταπολέμηση της τερηδόνας, αφήνει τα δόντια λευκότερα με φυσική γεύση μέντας.

Τιμή 1,26 €

Σκεύος αλουμινίου νο128 100τεμ

Το σκεύος αλουμινίου νο128 100τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σας μαγειρική ανάγκη. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμίνιο, είναι σχεδιασμένο για να αντέχει στην καθημερινή χρήση και να σας παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας μας, αυτό το σκεύος θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε νόστιμα γεύματα με άνεση και αξιοπιστία. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 5,48 €

Simba γατοτροφή πατέ μοσχάρι 100gr

Υγρή τροφή σε μορφή πατέ, από την Simba, κατάλληλη για ενήλικες γάτες. Βοηθάει στην καλύτερη ενυδάτωση του οργανισμού της γάτας σας και καθώς περιέχει χαμηλό ποσοστό σε υδατάνθρακες σε σύγκριση με τη ξηρά τροφή, συμβάλλει στην αποφυγή δυσπεψιών.

Συστατικά: Κρέας και ζωικά παράγωγα ( εκ των 6% μοσχάρι ), βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία

Τιμή 0,49 €

Ιώ ζάχαρη καστανή 1kg

Η καστανή ζάχαρη της εταιρείας ΙΩ σε κρυσταλλική μορφή, αποτελείται από κρυστάλλους ζάχαρης και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε μελάσα. Eίναι πιο αρωματική και έχει ελαφρώς μεγαλύτερο κόκκο από τη λευκή, για αυτό χρειαζεται περισσοτερο χρονο για να διαλυθει σε ροφήματα και γλυκά. Έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε κάποια θρεπτικά συστατικά όπως ασβέστιο και φυλλικό οξύ, ενώ Θερμιδικά αποδίδει τις ίδιες θερμίδες με τη λευκή.

Τιμή 1,86 €

Celtex χαρτί βιομηχανικό μπλε 970φ 30cm 2x2,5kg

Ανακαλύψτε την απόλυτη ποιότητα και απόδοση με το Celtex χαρτί βιομηχανικό μπλε 970φ 30cm 2x2,5kg. Με εξαιρετική απορροφητικότητα και αντοχή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθημερινή σας ζωή ευκολότερη και πιο αποδοτική.
Τιμή 22,54 €