• PHILIPS ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΚΑΛΙΚΗ AAΑ 4τεμ.
  • PHILIPS ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΚΑΛΙΚΗ AAΑ 4τεμ.

PHILIPS ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΚΑΛΙΚΗ AAΑ 4τεμ. - (ΜΕ ΦΟΡΟ 0,08€)

50455
4895229107991
1,35 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ ΑΛΕΚΙΑΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ (140x140cm)

Ανανεωτικό, πολυτελές, μοναδικό, με έντονα χρώματα και εντυπωσιακό σχέδιο. Απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε τραπέζι, προσφέρει άριστη ποιότητα και αντοχή. Ιδανικό για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Αποκτήστε το τώρα και ξεχωρίστε!
Τιμή 4,45 €

Maitre Marcel μουστάρδα dijon αυθεντική 200ml

Η μουστάρδα Dijon 200gr. είναι η τέλεια προσθήκη για κάθε γεύμα σας. Με την αυθεντική γεύση της Γαλλίας, αυτή η μουστάρδα θα δώσει μια ξεχωριστή νότα σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες, ή ακόμα και σε σάλτσες. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το αγαπημένο προϊόν και να αναβαθμίσετε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 4,44 €

Κορυφαία προϊόντα

Tesori αφρόλουτρο aegyptus 500ml

Κρεμώδες αφρόλουτρο, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα πάπυρου, που καταπραΰνει το δέρμα και το αφήνει απαλό και βελούδινο. Χωρίς parabens.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αφήνει απαλό το δέρμα σου και έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 3,78 €

Vieltex σφουγγάρια κουζίνας 5τεμ

Τα Vieltex σφουγγάρια κουζίνας 5τεμ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και τη μοναδική τους απορροφητικότητα, τα Vieltex σφουγγάρια θα κάνουν τον καθαρισμό της κουζίνας σας πιο εύκολο από ποτέ. Μην αφήνετε τις λεκέδες να σας ενοχλούν, αποκτήστε τα Vieltex σφουγγάρια και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο μαγειρέματος.
Τιμή 0,45 €

Best clean σφουγγαρίστρα πολύχρωμη 1τεμ

Η Best clean σφουγγαρίστρα χρωματιστή είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και λαμπερό. Με τη μοναδική της σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, η σφουγγαρίστρα Best clean θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν καθαρό χώρο με ελάχιστη προσπάθεια!
Τιμή 0,90 €

Αβεζ φιδές 250gr

Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.

Τιμή 0,95 €

7 Days κρουασάν με γέμιση κρέμα κακάο 3x70gr

Το απόλυτο απολαυστικό κρουασάν με γέμιση κρέμα κακάο της 7 Days! Με την τραγανή υφή του φρέσκου κρουασάν και την γλυκιά γέμιση κρέμας κακάο, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα ή ως γλυκό σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό κρουασάν από την αξιόπιστη εταιρία 7 Days!
Τιμή 1,64 €