• Νέο
  • Kuhne κόκκινο λάχανο με μήλο 720ml
  • Kuhne κόκκινο λάχανο με μήλο 720ml

Kuhne κόκκινο λάχανο με μήλο 720ml

50941
40804088
5,30 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μανταλακια σιλικονης 12τεμ

Τα Μανταλάκια Σιλικόνης 12τεμ είναι το απόλυτο αξεσουάρ που χρειάζεσαι για την καθημερινή σου ζωή! Με απίστευτη ποιότητα και αντοχή, αυτά τα μανταλάκια θα σου δώσουν την ασφάλεια που χρειάζεσαι κάθε μέρα. Μην χάσεις την ευκαιρία να αποκτήσεις αυτό το εκπληκτικό προϊόν τώρα!
Τιμή 0,84 €

Ολυμπος superspread φυστικοβουτυρο 350gr, μαυρη σοκολατα

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Ολύμπου superspread φυστικοβούτυρου 350gr, με μαύρη σοκολάτα. Ένα προϊόν που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε σε μια απόλυτα ευχάριστη γευστική εμπειρία. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν!
Τιμή 2,85 €

ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΟΚΑΣ professional (17038)

Το ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΟΚΑΣ professional (17038) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη του καφέ. Με τον εργονομικό σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αποτελεί την ιδανική επιλογή για επαγγελματική χρήση. Αναδεικνύει τη γεύση και το άρωμα του καφέ σας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας. Αποκτήστε το ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΟΚΑΣ professional (17038) σήμερα και απολαύστε κάθε τάση του αγαπημένου σας ροφήματος με άνεση και στυλ.
Τιμή 0,66 €

SENSODYNE 75ml EXTRA FRESH GEL

Η SENSODYNE 75ml EXTRA FRESH GEL είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια αναζωογονητική εμπειρία κατά την καθημερινή περιποίηση των δοντιών τους. Η μοναδική φόρμουλα της προσφέρει έναν αναζωογονητικό καθαρισμό, ενώ παράλληλα προστατεύει την ευαίσθητη επιφάνεια των δοντιών από την πόνο της υπερευαισθησίας. Αποκτήστε την SENSODYNE 75ml EXTRA FRESH GEL σήμερα και απολαύστε έναν μοναδικό συνδυασμό φρεσκάδας και προστασίας για τα δόντια σας.
Τιμή 2,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Bolsom παχύρρευστο χλώριο με άρωμα λεμόνι 4lt

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν τη χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 3,91 €

Snickers σοκολάτα 4x50gr

Σοκολάτα γάλακτος γεμιστή με μαλακό νουγκά, καραμέλα και τραγανά φιστίκια. σε οικονομική συσκευασία. Αποτελεί ιδανικό σνακ που μας δίνει ενέργεια όταν τη χρειαζόμαστε.

Η συσκευασία περιέχει 4 μπάρες.

Τιμή 2,29 €
  • Πακέτο

Klinex χλωρίνη silver παχύρρευστη 1200ml

Η ΧΛΩΡΙΝΗ® KLINEX ULTRA PLUS µε παχύρευστη σύνθεση αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων έως 3 φορές περισσότερο^ προσφέροντας λάµψη που διαρκεί. Επιπλέον προσκολλάται στο πουρί, τα άλατα και τη σκληρή βρωµιά εξουδετερώνοντας µικρόβια που αναπτύσσονται εκεί.

ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΕΙ επιφάνειες σε όλο το σπίτι και

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ την οικογένειά σας εξουδετερώνοντας το 99,9% των μικροβίων* όπως:

  • Βακτήρια: Σταφυλόκοκκος, Staphylococcus aureus MRSA, Σαλµονέλα, Εντερόκοκκος, E. Coli, Ψευδοµονάδα αεριογόνος.
  • Ιούς: Αδενοϊός τύπου 5, Πολιομυελίτιδα τύπου 1, Ιός γρίπης Η1Ν1 (τύπου Α), Noροϊός, Κορωνοϊός SARS-CoV-2, βάσει EN 14476.
  • Μύκητες (Μούχλα) και Σπόρια βακτηρίων.

ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ SARS-CoV-2*

*βάσει EN 14476, 35ml προιόντος, συμπληρώνοντας με νερό, μέχρι 1λίτρο διαλύματος ΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ.

*βάσει εργαστηριακών τεστ ΕΝ

^Αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων έως 3x περισσότερο διάστηµα, αδιάλυτη στην τουαλέτα σε σύγκριση µε την Klinex Ultra

Τιμή 2,90 €

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος με φρούτα και ξηρούς καρπούς 49gr

Η Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος με φρούτα και ξηρούς καρπούς 49gr είναι μια απολαυστική επιλογή για όσους αναζητούν γλυκιές στιγμές γεύσης. Με την πλούσια γεύση της σοκολάτας γάλακτος σε συνδυασμό με τα φρούτα και τους ξηρούς καρπούς, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Απολαύστε την Cadbury Dairy Milk σοκολάτα και αφήστε τις αισθήσεις σας να ξεδιπλωθούν!
Τιμή 0,95 €

Μπαρμπα Γιάννης αγγουράκια του αγρού 670gr

Τουρσί της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο ή το τσίπουρο ενώ είναι ιδανικό σε περιόδους νηστείας.

Τιμή 2,54 €