• ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΟΚΑΣ professional (17038)  - 1
  • ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΟΚΑΣ professional (17038)  - 1

ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΟΚΑΣ professional (17038)

Το ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΟΚΑΣ professional (17038) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη του καφέ. Με τον εργονομικό σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αποτελεί την ιδανική επιλογή για επαγγελματική χρήση. Αναδεικνύει τη γεύση και το άρωμα του καφέ σας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας. Αποκτήστε το ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΟΚΑΣ professional (17038) σήμερα και απολαύστε κάθε τάση του αγαπημένου σας ροφήματος με άνεση και στυλ.
40763
5209800047092
0,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr. - (ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ)

Ζουμερή ντομάτα, εκλεπτυσμένες ελιές καλαμών και μια εκρηκτική γεύση που θα σας ταξιδέψει αμέσως στην Μεσογειακή κουζίνα. Απολαύστε τον ΚΥΚΝΟ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr. από την εταιρία ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία. Αγοράστε το τώρα και δώστε στα φαγητά σας μια μοναδική νότα πλούσιας γεύσης και ποιότητας.
Τιμή 2,86 €

NIVEA ΚΡΕΜΑ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑΣ 50ML

Η NIVEA ΚΡΕΜΑ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑΣ 50ML είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας και να αντιμετωπίσετε τις ρυτίδες. Η ειδική της φόρμουλα περιέχει ενεργά συστατικά που ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος και το αναζωογονούν, χαρίζοντας σας μια νεανική εμφάνιση. Απλώστε την κρέμα καθημερινά για αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν!
Τιμή 6,75 €

Κορυφαία προϊόντα

Αβεζ βίδες 500gr

Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.

Τιμή 0,87 €

Natura μανιτάρια ολόκληρα 400gr

Μανιτάρια της εταιρίας Natura Natural's Flavors, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Μπορείτε να τα δοκιμάσετε ως γαρνιτούρα σε ψάρια και κρεατικά, σε συνταγές όπως ριζότο, σάλτσες ζυμαρικών, πίτσες αλλά και σε σαλάτες.

Τιμή 1,79 €

Εύρηκα classic υπερλευκαντικό σε σκόνη 500gr

Το Νέο ΕΥΡΗΚΑ Classic, χάρις στη νέα γενιά ενζύμων και τους λευκαντικούς παράγοντες που περιέχει, απομακρύνει τέλεια, ακόμα και τους δύσκολους λιπαρούς λεκέδες, και χαρίζει στα ρούχα αξεπέραστη λευκότητα και λάμψη, και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες (30°C).

Με 2x δράση κάνει τα λευκά να αστράφτουν ενώ είναι έως και +40% πιο αποτελεσματικό σε σχέση με την προηγούμενη σύνθεση.

Τιμή 5,14 €

Nivea κρέμα σώματος soft 200ml

H NIVEA Soft είναι αποτελεσματική ενυδατική κρέμα για καθημερινή χρήση. Η ελαφριά σύνθεσή της με Βιταμίνη Ε & Jojoba Oil απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα, αφήνοντας μια αίσθηση απαλότητας, αναζωογόνησης και βαθιάς ενυδάτωσης. Συμβατότητα με την επιδερμίδα δερματολογικά εγκεκριμένη.

Τιμή 3,34 €