• SENSODYNE 75ml EXTRA FRESH GEL
  • SENSODYNE 75ml EXTRA FRESH GEL

SENSODYNE 75ml EXTRA FRESH GEL

Η SENSODYNE 75ml EXTRA FRESH GEL είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια αναζωογονητική εμπειρία κατά την καθημερινή περιποίηση των δοντιών τους. Η μοναδική φόρμουλα της προσφέρει έναν αναζωογονητικό καθαρισμό, ενώ παράλληλα προστατεύει την ευαίσθητη επιφάνεια των δοντιών από την πόνο της υπερευαισθησίας. Αποκτήστε την SENSODYNE 75ml EXTRA FRESH GEL σήμερα και απολαύστε έναν μοναδικό συνδυασμό φρεσκάδας και προστασίας για τα δόντια σας.
38781
5054563072634
2,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns βαφλιερα 850w μαυρη

Η Tns βαφλιέρα 850W μαύρη είναι η ιδανική λύση για να δημιουργήσετε τις πιο νόστιμες βαφλες στο σπίτι σας. Με την ισχύ των 850W, θα μπορείτε να ετοιμάσετε τις βαφλες σας γρήγορα και εύκολα. Η μαύρη απόχρωση της προσθέτει μια διαχρονική νότα στην κουζίνα σας, ενώ η ποιότητα κατασκευής της εγγυάται μακροχρόνια αντοχή. Αποκτήστε τώρα την Tns βαφλιέρα 850W μαύρη και δώστε μια νόστιμη νότα στις μέρες σας!
Τιμή 19,95 €

Wella new wave αφρός μαλλιών Νο5 volume 200ml

Ο Wella new wave αφρός μαλλιών Νο5 volume 200ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε όγκο και λάμψη στα μαλλιά σας. Η εξαιρετική του φόρμουλα προσφέρει δυνατό κράτημα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, ενώ παράλληλα προστατεύει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα του σίδερου και του πιστολιού. Αποκτήστε άμεσα το Wella new wave αφρός μαλλιών Νο5 volume 200ml και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο πάτημα!
Τιμή 3,30 €

Κορυφαία προϊόντα

Bravo ελληνικός καφές κλασικός 193gr

Ο Bravo Κλασικός φτιάχνεται από τις εκλεκτότερες ποικιλίες καφέ και καβουρδίζεται με μεράκι, αργά και σταθερά. Ένας αυθεντικός καφές με γεμάτη γεύση και πλούσιο άρωμα.

Τιμή 4,58 €

Septona σερβιέτες feel free night 8τεμ

Σερβιέτες με φτερά από την εταιρεία Septona, ειδικά σχεδιασμένες με μεγαλύτερη απορροφητικότητα για χρήση κατά τη διάρκεια του ύπνου, προσφέροντας ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μεγάλη ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

Νύχτας

με Φτερά

Ποσότητα: 8τμχ

Τιμή 1,39 €

Kinder bueno 107,5gr

Το Kinder Bueno είναι το σοκολατένιο σνακ με την ανάλαφρη και λαχταριστή γεύση. Τραγανή κι ελαφριά γκοφρέτα με μία καρδιά από γάλα και φουντούκια. Κάθε μερίδα διατίθεται σε ξεχωριστό περιτύλιγμα. Απόλαυσε την ακαταμάχητη γεύση του Kinder Bueno με σοκολάτα γάλακτος. Τόσο μοναδικό που θα έκανες τα πάντα για να το αποκτήσεις!

Τιμή 2,94 €