• PAPOUTSANIS AROMATICS ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 1000ml 24μεζ - (COTTON FRESH) | MrPanda.gr
  • PAPOUTSANIS AROMATICS ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 1000ml 24μεζ - (COTTON FRESH) | MrPanda.gr

PAPOUTSANIS AROMATICS ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 1000ml 24μεζ - (COTTON FRESH)

50526
5201109007166
3,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κυκλωψ βουρτσα υποδηματων νο 24

Η βουρτσα υποδηματων Κυκλωψ νο 24 είναι ο απόλυτος σύμμαχος για τη φροντίδα των παπουτσιών σας. Με τις απαλές τρίχες της, αφαιρεί αποτελεσματικά το λάσπη και τη βρωμιά, διατηρώντας τα υποδήματά σας πάντα καθαρά και φρέσκα. Η εργονομική λαβή της κάνει τη χρήση της άνετη και εύκολη. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τη φροντίδα των παπουτσιών σας με την ποιότητα της Κυκλωψ!
Τιμή 1,26 €

PILTSIS ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ 300gr. - (ΒΕΡΙΚΟΚΟ)

Η PILTSIS μαρμελάδα βερίκοκο 300gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν τη γεύση της φρεσκάδας και της ποιότητας σε κάθε δάχτυλο. Με την απαλή γεύση του βερικόκου να σας ταξιδεύει σε γεύσεις και αρώματα, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτήν την απολαυστική μαρμελάδα. Απολαύστε την σε ψωμί, τοστ ή σε γλυκά, και δώστε μια νότα γεύσης σε κάθε σας γεύμα. Αγοράστε τώρα την PILTSIS μαρμελάδα βερίκοκο 300gr και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 1,58 €

Lenor μαλακτικο 40μεζ, 920ml spring breeze

Ανανεωτικό μαλακτικό Lenor Spring Breeze 920ml, ιδανικό για να δώσει ένα φρέσκο άρωμα στα ρούχα σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, το Lenor μαλακτικό 40μεζ θα κάνει τα ρούχα σας απαλά και μυρωδάτα για πολλές μέρες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας.
Τιμή 4,08 €

Ματινα κανελα 44gr, τριμενη bazo

Η Ματίνα κανέλα 44gr είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε κουζίνα. Η τριμμένη κανέλα της εταιρίας Ματίνα προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε την σε γλυκά, γαλακτοκομικά προϊόντα, καφέ ή τσάι και ανακαλύψτε την απόλαυση της πραγματικής κανέλας. Αγοράστε τώρα τη Ματίνα κανέλα 44gr και απογειώστε τις γεύσεις σας!
Τιμή 2,07 €

Κορυφαία προϊόντα

LOGO STICK ΚΟΛΛΑ 10GR

Η κολλαγόνος LOGO STICK 10GR είναι η απόλυτη λύση για κάθε εργασία σας! Με την ισχυρή της σύνθεση και την εύκολη εφαρμογή, θα μπορείτε να κολλήσετε τα πάντα γρήγορα και αποτελεσματικά. Αποκτήστε τώρα τη LOGO STICK κολλαγόνος 10GR και αναβαθμίστε την καθημερινή σας δουλειά!
Τιμή 0,61 €

Μακεδονικό σάλτσα λεμονιού 380gr

Η Μακεδονική σάλτσα λεμονιού 380gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας! Με τη φρεσκάδα του λεμονιού και την πλούσια γεύση της, αυτή η σάλτσα θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Απολαύστε τη σε σαλάτες, κρέας, ψάρια και παστα! Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία της Μακεδονικής σάλτσας λεμονιού!
Τιμή 0,27 €

Λουμίδης μονοποικιλιακός 143gr

Κόκκοι καφέ 100% Arabica, με πλούσιο σώμα και ξεχωριστή γεύση, αναδεικνύουν σε κάθε γουλιά, νότες σοκολάτας γάλακτος και καβουρδισμένων ξηρών καρπών.

Τιμή 4,96 €

Μανταλάκια πλαστικά μεγάλα 24τεμ

Τα μανταλάκια πλαστικά μεγάλα 24τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην καθημερινότητά σας. Με ανθεκτική κατασκευή και μοντέρνο design, αποτελούν την ιδανική λύση για κάθε χρήση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που οργανώνετε τον χώρο σας!
Τιμή 0,72 €

Μετέωρα λευκό ξύδι από κρασί 400ml

Ξίδι της εταιρείας Μετέωρα, το οποίο παράγεται από λευκό κρασί. Είναι καθαρό, σχεδόν άχρωμο και η γεύση του είναι ξεκάθαρα όξινη, ενώ το άρωμά του θυμίζει κρασί. Είναι ιδανικό για ένα πιο ελαφρύ στυλ μαγειρικής, ενώ παράλληλα η γεύση του μειώνει την ανάγκη για αλάτι. Το λευκό ξίδι ταιριάζει περισσότερο σε συνταγές που περιλαμβάνουν κοτόπουλο ή ψάρι. Εκτός όμως από την προφανή του χρήση στη μαγειρική, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν καθαριστικό σε μπάνια, οικιακές συσκευές, κάδους απορριμμάτων ή ακόμα και σε χαλιά.

Τιμή 0,74 €