• Vaseline βαζελίνη protecting jelly 100ml Vaseline - 1
  • Vaseline βαζελίνη protecting jelly 100ml Vaseline - 2
  • Vaseline βαζελίνη protecting jelly 100ml Vaseline - 1
  • Vaseline βαζελίνη protecting jelly 100ml Vaseline - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVaseline

Vaseline βαζελίνη protecting jelly 100ml

Η Vaseline βαζελίνη protecting jelly 100ml της εταιρίας Vaseline είναι το ιδανικό προϊόν που προστατεύει και ενυδατώνει το δέρμα σας. Με την μοναδική της σύνθεση, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε απαλό, λαμπερό δέρμα κάθε μέρα!
20772
8710447485316
4,06 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Beauty line κρέμα σώματος σοκολάτα 250ml

Κρέμα σώματος με ενισχυμένη φόρμουλα και άρωμα σοκολάτας, εμπλουτισμένη με κερί μέλισσας και εκχύλισμα αλόης. Ενυδατώνει και περιποιείται ακόμα και την πιο ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντας την λεία και απαλή, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. * Με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τιμή 2,76 €

Diadermine κρέμα ματιών lift & hydratant 15ml

Η Diadermine κρέμα ματιών lift & hydratant 15ml είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας και να αναζωογονήσετε την εμφάνισή σας. Η μοναδική φόρμουλα της προσφέρει άμεση λείανση και ενυδάτωση, κάνοντας τα μάτια σας να δείχνουν πιο νεανικά και λαμπερά. Απλά εφαρμόστε την κρέμα κάθε πρωί και βράδυ και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας κάνουν να νιώθετε πιο αυτοπεποίθητοι από ποτέ.
Τιμή 11,33 €

Farcom mea natura κρέμα χεριών με ρόδι 100ml

Η Farcom mea natura κρέμα χεριών με ρόδι 100ml είναι η ιδανική επιλογή για ενυδάτωση και προστασία των χεριών σας. Η φόρμουλα της περιέχει φυσικά συστατικά που θρέφουν το δέρμα και το αφήνουν απαλό και απαλλαγμένο από ερεθισμούς. Η ευχάριστη μυρωδιά του ροδιού θα σας ταξιδέψει και θα σας χαρίσει μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε τη Farcom mea natura κρέμα χεριών με ρόδι 100ml τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας και της φροντίδας κάθε
Τιμή 3,79 €

Glysolid κρέμα χεριών ενυδατική βαζάκι 100ml

Η Glysolid κρέμα χεριών είναι η ιδανική λύση για ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια. Με τη μοναδική της σύνθεση, προσφέρει άμεση ενυδάτωση και ανακούφιση, αφήνοντας τα χέρια σας απαλά και λεία. Αποκτήστε τη Glysolid κρέμα χεριών τώρα και απολαύστε τη μοναδική της δράση!
Τιμή 2,31 €

Κορυφαία προϊόντα

Korona μπισκότα digestive με 0% ζάχαρη 120gr

Τα Korona μπισκότα digestive είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια υγιεινή και νόστιμη λύση. Με το 0% ζάχαρη, αποτελούν το τέλειο σνακ για κάθε ώρα της ημέρας. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα Korona μπισκότα digestive 120gr!
Τιμή 0,83 €

Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ

Τα Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον περιβαλλοντικά συνειδητό καταναλωτή. Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, συνδυάζουν αποτελεσματικότητα και προστασία του περιβάλλοντος. Με τα Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ, μπορείτε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας ροφήματα με την αίσθηση ότι προσφέρετε και εσείς το δικό σας μικρό συνεισφορά στην προστασία του περιβάλλοντος.
Τιμή 0,15 €

Ava action υγρό πιάτων με λευκό ξύδι & πράσινο μήλο 4lt

Το Ava action υγρό πιάτων με λευκό ξύδι & πράσινο μήλο 4lt είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η μοναδική σύνθεσή του με λευκό ξύδι και πράσινο μήλο αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τους υπολείμματα φαγητού. Κάντε την καθημερινή σας διαδικασία πλύσης πιάτων μια ευχάριστη εμπειρία με το Ava action υγρό πιάτων.
Τιμή 11,64 €

Μυρτώ κολώνια με λεμόνι 200ml

Η κλασική κολώνια Μυρτώ με το χαρακτηριστικό της άρωμα λεμονιού που αφήνει στην επιδερμίδα μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

Τιμή 3,18 €