• QLUX ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΓΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ
  • QLUX ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΓΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

QLUX ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΓΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

50481
8693395003859
1,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VEET ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ (16τεμ.) - (ΜΠΙΚΙΝΙ / ΜΑΣΧΑΛΗ)

Αγοράστε τώρα τις VEET ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ και αποκτήστε λεία και απαλή επιδερμίδα σε λίγα λεπτά! Με την ειδική τους σύνθεση για μπικίνι και μασχάλη, θα απολαύσετε αποτελέσματα που διαρκούν. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τις τώρα!
Τιμή 4,18 €

Piltsis μαγιονεζα 320gr,

Piltsis μαγιονέζα 320gr είναι το απόλυτο απαραίτητο συστατικό για κάθε γεύμα! Με την απαλή του γεύση και την κρεμώδη υφή, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορεί να συγκριθεί. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες, burgers και άλλα πολλά. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λαχταριστές προτάσεις γεύσεων με την Piltsis μαγιονέζα!
Τιμή 3,16 €

Trident oral-b white 6x68gr, δυοσμοσ μπουκαλι

Η νέα σειρά Trident Oral-B White 6x68gr δυοσμοσ μπουκάλι είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερό χαμόγελο και δροσερή αναπνοή. Με τη μοναδική του σύνθεση που ενισχύει τη λεύκανση των δοντιών και παρέχει μακράς διαρκείας προστασία από την πλάκα, το Trident Oral-B White θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι κάθε μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας και της φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 16,05 €

Κορυφαία προϊόντα

Syoss σαμπουάν keratin 750ml

Σαμπουάν Syoss Keratin με Blue Lotus, για αδύναμα μαλλιά που σπάνε. Αναπληρώνει Κερατίνη για επανόρθωση σε βάθος.

90% συστατικά φυσικής προέλευσης. Κορμός μπουκαλιού από 98% ανακυκλωμένα υλικά.

Τιμή 4,11 €

Klinex μπλοκ αρωματικό τουαλέτας πράσινο λεμόνι 2x55gr

Τα KLINEX WC Block Power 5 συνδυάζουν 5 δράσεις σε 1 χρήση. Έτσι, κάθε φορά που τραβάτε το καζανάκι, απελευθερώνεται η ειδική σύνθεσή τους, που αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων και διατηρεί την τουαλέτα σας υγιεινά καθαρή. Επιπλέον δημιουργούν πλούσιο αφρό και διατηρούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τη λεκάνη της τουαλέτας σας λαμπερή και καθαρή.

Χαρίζουν υγιεινή καθαριότητα, άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, αποτρέπουν τη συσσώρευση των αλάτων και δημιουργούν πλούσιο αφρό. Δίνουν λάμψη στις επιφάνειες και διατηρούν τη λεκάνη της τουαλέτας καθαρή.

Διαρκούν έως και 300 χρήσεις.

Τιμή 2,08 €

Κύκλωψ κανάτα νερού 2lt

Η Κύκλωψ κανάτα νερού 2lt είναι η τέλεια επιλογή για την καθημερινή σας υδροδότηση. Με το μοναδικό της design, σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία πόσης νερού. Η πρακτική της λαβή σας επιτρέπει να τη χρησιμοποιείτε εύκολα και άνετα σε κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε την Κύκλωψ κανάτα νερού 2lt τώρα και απολαύστε τη δροσερή αίσθηση του καθαρού νερού σε κάθε σας γουλιά.
Τιμή 1,95 €

Giovanni σκεύος αλουμινίου 23,8x10,1x6 6τεμ

Το σκεύος αλουμινίου Giovanni είναι η ιδανική επιλογή για την κουζίνα σας. Με διαστάσεις 23,8x10,1x6 και ποσότητα 6 τεμάχια, αυτό το προϊόν σας προσφέρει την απόλυτη λύση για τη μαγειρική σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, το σκεύος Giovanni είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα σκεύη στην αγορά, αγοράστε το Giovanni σήμερα!
Τιμή 1,41 €

Palmolive αφρόλουτρο naturals άγρια ορχιδέα 650ml

Απογειώστε την καθημερινή σας περιποίηση με το Palmolive αφρόλουτρο naturals άγρια ορχιδέα 650ml. Αφεθείτε στον αισθησιακό άρωμα της άγριας ορχιδέας και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος. Η μαλακή και αφρώδης σύνθεσή του θα αγκαλιάσει το δέρμα σας, αφήνοντάς το απαλό και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης με ένα μόνο άγγιγμα.
Τιμή 2,71 €