• ALFA ΑΦΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 500ml - (ΦΟΥΡΝΟΥΣ & GRILL)
  • ALFA ΑΦΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 500ml - (ΦΟΥΡΝΟΥΣ & GRILL)

ALFA ΑΦΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 500ml - (ΦΟΥΡΝΟΥΣ & GRILL)

50720
5200341702921
2,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΟΤΗΡΙ CASABLANCA ΔΙΑΦΑΝΟ 300ml (GC-21)

Το ποτήρι Casablanca διαφανο 300ml είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σας ποτό. Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό του, θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στην σερβιρισμένη σας κοκτέιλ. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και διαχρονικό. Απογειώστε την εμπειρία σας με αυτό το όμορφο ποτήρι Casablanca!
Τιμή 2,32 €

Κορυφαία προϊόντα

Syoss mousse αφρός μαλλιών max hold 250ml

Το Syoss, σχεδιασμένο και δοκιμασμένο από επαγγελματίες κομμωτές, σχηματίζει ένα δίχτυ προστασίας της τρίχας. Για 48 ώρες κράτημα και τέλεια ισορροπία μεταξύ κρατήματος και απαλότητας.

For mega strong hold.

•    48 ώρες mega δυνατό κράτημα για εντυπωσιακά χτενίσματα  

•    Δεν κολλάει, φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα, κατά του φριζαρίσματος  

•    100 % απαλότητα & φυσική λάμψη.

Τιμή 4,49 €

Νίκη αλάτι ημίχονδρο 1kg

Ημίχονδρο θαλασσινό αλάτι της εταιρείας Καλας Group σε συσκευασία 1000 γραμμαρίων. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι περιέχει (ανάλογα με τη θάλασσα από την οποία προέρχεται) και διαφορετικά μέταλλα όπως ψευδάργυρο, σίδηρο κάλιο κ.λπ. Αυτή η περιεκτικότητα οδηγεί και στη διαφορετική και χαρακτηριστική γεύση που έχει το θαλασσινό αλάτι.

Τιμή 0,32 €

Χιών αλάτι ψιλό 200gr

Ψιλό θαλασσινό αλάτι της εταιρείας Χιών σε συσκευασία 200 γραμμαρίων. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι περιέχει (ανάλογα με τη θάλασσα από την οποία προέρχεται) και διαφορετικά μέταλλα όπως ψευδάργυρο, σίδηρο κάλιο κ.λπ. Αυτή η περιεκτικότητα οδηγεί και στη διαφορετική και χαρακτηριστική γεύση που έχει το θαλασσινό αλάτι.

Τιμή 0,57 €

Fuze tea τσάι με φρούτα του δάσους 500ml

Αφεθείτε στη φυσική αίσθηση της γεύσης των δασικών φρούτων με το FUZE TEA ΜΑΥΡΟ 500ml. Ένα ροφημα γεμάτο από φρεσκάδα και αυθεντική γεύση που θα σας ταξιδέψει στη μαγεία του δάσους. Απολαύστε τη δροσιά και τη γεύση των δασικών φρούτων με κάθε γουλιά και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεύσεων που θα σας καταπλήξει. Απλά απολαύστε το και αφήστε τη γεύση να σας οδηγήσει σε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και απόλαυσης.

Τιμή 0,93 €