• Οδοντογλυφιδες ξυλινες σε κουti 400τεμ
  • Οδοντογλυφιδες ξυλινες σε κουti 400τεμ

Οδοντογλυφιδες ξυλινες σε κουti 400τεμ

Οι ξύλινες οδοντογλυφίδες σε κουτί των 400 τεμαχίων είναι το ιδανικό εργαλείο για την καθημερινή σας περιποίηση των δοντιών. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας ξύλο, είναι απαραίτητες για κάθε οικιακό κιτ υγιεινής. Με την άνετη λαβή και την ανθεκτικότητά τους, σας επιτρέπουν να κάνετε τον καθαρισμό των δοντιών σας με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Αγοράστε τώρα τις ξύλινες οδοντογλυφίδες και απολαύστε ένα υγιές και λαμπερό χαμό?
34395
5213006893940
0,48 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΟΤΗΡΙ ΧΑΡΤΙΝΟ COFFEE TIME (ΣΤΕΝΟ) (SINGLE WALL) (12οz) - (50τεμ.)

Το Ποτήρι Χαρτίνο Coffee Time είναι ο τέλειος σύντροφος για τον πρωινό σας καφέ! Με μοναδικό και στιλάτο design, σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία απόλαυσης του αγαπημένου σας ροφήματος. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χαρτί, είναι ανθεκτικό και βολικό για χρήση στο γραφείο, το σπίτι ή τον δρόμο. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας με στυλ και άνεση! Αποκτήστε το Coffee Time τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα!
Τιμή 1,55 €

MOUFFLON ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ ΚΗΡΟΖΙΝΗΣ 48τεμ

Ανανεωμένη σύνθεση, απόλυτη ποιότητα και εξαιρετική απόδοση! Τα προσαναμμάτα κηροζίνης MOUFFLON 48τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία. Αναβάθμισε την εμπειρία σου στο μαγείρεμα με την αξιόπιστη επιλογή αυτών των προσαναμμάτων και εξασφάλισε γρήγορη, ασφαλή και αποτελεσματική ανάφλεξη κάθε φορά. Μην αφήνεις τίποτα να εμποδίσει την απόλυτη απόλαυση του μαγειρέματος - επένδυσε στην ποιότητα και εντυπωσίασε με κ
Τιμή 0,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Palmolive αφρόλουτρο naturals άγρια ορχιδέα 650ml

Απογειώστε την καθημερινή σας περιποίηση με το Palmolive αφρόλουτρο naturals άγρια ορχιδέα 650ml. Αφεθείτε στον αισθησιακό άρωμα της άγριας ορχιδέας και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος. Η μαλακή και αφρώδης σύνθεσή του θα αγκαλιάσει το δέρμα σας, αφήνοντάς το απαλό και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης με ένα μόνο άγγιγμα.
Τιμή 2,71 €

Agros χυμός ρόδι 1lt

Χυμός της εταιρείας Agros από ρόδι το οποίο περιέχει αντιοξειδωτικά και κυρίως πολυφαινόλες σε υψηλότερα επίπεδα από όλους τους άλλους χυμούς φρούτων. Τα αντιοξειδωτικά αυτά παρέχουν καρδιοπροστατευτικά οφέλη, όπως η μείωση της LDL χοληστερόλης. 

Τιμή 1,39 €

Mr fist εντομοκτόνο spray για μύγες & κουνούπια 300ml

Το Mr Fist Spray είναι ένα εντομοκτόνο σπρέι που έχει σχεδιαστεί για να εξουδετερώνει ενοχλητικά έντομα στο σπίτι ή στον κήπο σας. Έχει υψηλή αποτελεσματικότητα και δρά γρήγορα ενάντια σε κουνούπια, μυγες, ακάρεα και άλλα ενοχλητικά έντομα. Η συσκευασία του είναι 300ml και είναι εύκολο στη χρήση. Να εφαρμόζετε με προσοχή και να ακολουθείτε τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.

Τιμή 1,64 €

Καγιά κανέλα τριμμένη 50gr

Κανέλα της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 0,71 €