• QLUX ΚΛΙΠ ΣΑΚΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
  • QLUX ΚΛΙΠ ΣΑΚΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

QLUX ΚΛΙΠ ΣΑΚΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

50469
8693395003644
0,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns θερμός 750ml

Ο Tns θερμός 750ml 3 χρωμάτων 19003 είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τα ροφήματά σας ζεστά για πολλές ώρες. Με την ανθεκτική κατασκευή του και την εκπληκτική του εμφάνιση, θα γίνει ο αγαπημένος σας σύντροφος σε κάθε βόλτα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που προσφέρει η Tns.
Τιμή 7,62 €

Φιαλη λαδοξυδου 175ml

Η φιάλη λαδοξύδου 175ml είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα. Με την αυθεντική γεύση και την υψηλή ποιότητα του, το λαδοξύδι θα δώσει μια μοναδική νότα γεύσης σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε τις γεύσεις της Μεσογείου με αυτή τη φιάλη λαδοξύδου και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα απλό και γευστικό τρόπο.
Τιμή 2,11 €

Σημα alu 9,5x9,5cm γυναικειο cartoon

Η περιγραφή του προϊόντος Σημα alu 9,5x9,5cm γυναικειο cartoon προσφέρει μια μοναδική συνδυασμό χρωμάτων και σχεδίων που θα κλέψει την προσοχή κάθε γυναίκας. Με τις διαστάσεις του να το κάνουν ιδανικό για να το φοράτε καθημερινά, αυτό το σήμα θα προσθέσει στυλ και λάμψη σε κάθε σας εμφάνιση. Αποκτήστε το τώρα και ξεχωρίστε με τον δικό σας μοναδικό τρόπο!
Τιμή 2,64 €

Κορυφαία προϊόντα

Ήλιος πιπέρι χονδρό 50gr

Ανανεώστε τη γεύση στα φαγητά σας με το πικάντικο Πιπέρι Χονδρό 50gr της εταιρίας Ήλιος. Με την πλούσια γεύση και το έντονο άρωμα, το πιπέρι αυτό θα δώσει μια μοναδική νότα σε κάθε πιάτο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 1,30 €

Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι 3kg

Το Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι 3kg είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε γεύση και θρεπτική αξία στα πιάτα σας. Με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα του, το ταχίνι αυτό θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ελκυστικά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν από την εταιρία Χαΐτογλου!
Τιμή 31,67 €

Svim πιάστρα πλαστική

Η Svim πιάστρα πλαστική είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την οργάνωση των ρούχων σας στη ντουλάπα. Με το μοναδικό της design και την ανθεκτική κατασκευή της, θα κρατήσει τα ρούχα σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε τη ντουλάπα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 1,61 €