• Ήλιος πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος πιπέρι χονδρό 50gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΉλιος

Ήλιος πιπέρι χονδρό 50gr

Ανανεώστε τη γεύση στα φαγητά σας με το πικάντικο Πιπέρι Χονδρό 50gr της εταιρίας Ήλιος. Με την πλούσια γεύση και το έντονο άρωμα, το πιπέρι αυτό θα δώσει μια μοναδική νότα σε κάθε πιάτο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας!
12661
5201165000620
1,30 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματίνα μιξ για πατάτες βάζο 36gr

Η Ματίνα μιξ για πατάτες βάζο 36gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια νόστιμη γεύση στις πατάτες σας. Με τη μοναδική συνταγή της εταιρίας Ματίνα, αυτή η μίξη θα κάνει τις πατάτες σας ακόμα πιο νόστιμες και γευστικές. Απολαύστε τις πατάτες σας με τη Ματίνα μιξ και θα ξαναγίνετε fan!
Τιμή 1,63 €

Καγιά κύμινο τριμμένο 500gr

Κύμινο της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 500 γραμμαρίων. Είναι παγκοσμίως δημοφιλές και αποτελεί βασικό άρτυμα σε πολλές κουζίνες, ιδιαίτερα στις κουζίνες της Νότιας Ασίας, της Βόρειας Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Επιπλέον, το κύμινο μπορεί να αποτελέσει συστατικό σε τυριά, όπως το τυρί Leyden και σε ορισμένα παραδοσιακά ψωμιά από τη Γαλλία. Το κύμινο μπορεί να είναι συστατικό στη σκόνη τσίλι ή να βρίσκεται σε μείγματα μπαχαρικών. Παραδοσιακά, σε ελληνικές συνταγές το κύμινο χρησιμοποιείται σε συνταγές με κρέας και ειδικά με κιμά. Όμως, ταιριάζει πολύ σε συνταγές με όσπρια αλλά και για τους πιο τολμηρούς με ψητό ψάρι. Ενώ για αυτούς που αναζητούν πιο ιδιαίτερες γεύσεις πρέπει να δοκιμάσουν φαλάφελ ή αλλιώς ρεβιθοκεφτέδες.

Τιμή 7,42 €

Ινδία δενδρολίβανο 45gr

Το δεντρολίβανο είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα αρωματικά της μεσογειακής μαγειρικής. Αρωματίζει αλλά και συντηρεί τροφές. Το δεντρολίβανο δίνει άρωμα, ένταση και χρώμα σε ελαιόλαδα, ξύδια αλλά και μαγειρικά αλάτια. Ταιριάζει με το μοσχάρι, το αρνί, τα κυνήγια και τα πουλερικά. Καθώς επίσης και με το τηγανιτό ψάρι αλλά και το τηγανιτό συκώτι. Το δενδρολίβανο παρουσιάζει σπασμολυτικές, κατευναστικές, αντιφλεγμονώδεις, αντί-ηπατοτοξικές, διουρητικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες καθώς διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος, είναι διουρητικό και βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού.

Τιμή 1,42 €

Kourikos σκόρδο γκρανουλέ 50gr

Το Kourikos σκόρδο γκρανουλέ 50gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα της εταιρίας Kourikos, το σκόρδο γκρανουλέ θα δώσει ένα μοναδικό άρωμα και γεύση σε κάθε πιάτο σας. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αυθεντική γεύση του σκορδό και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης με το Kourikos σκόρδο γκρανουλέ 50gr.
Τιμή 1,76 €

Anatoli πιπέρι μείγμα 4 πιπεριών 35gr

Το Anatoli πιπέρι μείγμα 4 πιπεριών 35gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με τη μοναδική του γεύση και αρωματικότητα, θα δώσει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στα μαγειρευτά σας. Απολαύστε τη γευστική εμπειρία που προσφέρει το Anatoli πιπέρι μείγμα 4 πιπεριών 35gr και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση της γεύσης.
Τιμή 4,13 €

Κορυφαία προϊόντα

Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων spring fresh 45μεζ 2,93kg

H σκόνη Skip Spring Fresh καθαρίζει δύσκολους λεκέδες και στο σύντομο πρόγραμμα, χαρίζοντας υπέροχο άρωμα φρεσκάδας της άνοιξης και ασυναγώνιστη αίσθηση φρεσκοπλυμένου. Το Skip με τεχνολογία Wash Boosters απομακρύνει δύσκολους λεκέδες όπως λίπος, λάδι, λάσπη, γρασίδι και παγωτό σοκολάτα.

Τιμή 10,24 €

Vileda ανταλλακτικό συστήματος σφουγγαρίσματος 1-2 spray max

Το ανταλλακτικό Επίπεδης Σφουγγαρίστρας 1-2 Spray Max είναι μια σφουγγαρίστρα διπλής όψεως και είναι πάντα έτοιμη για χρήση. Αφαιρέστε γρήγορα και εύκολα σκόνη, βρωμιές, επίμονους λεκέδες, ακόμη και το 99% των βακτηρίων και ιών μόνο με το νερό*. Το πανί πλένεται στους 60oC και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά. Αγοράστε το δικό σας ανταλλακτικό Vileda 1-2 SprayMax τώρα! * Αφαιρεί E. coli & S. aureus και Bovine Coronavirus από ξύλινα πατώματα και κεραμικά πλακάκια μετά από δοκιμές σε εργαστήριο.

Τιμή 4,50 €