• TNS ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 4lit - (3 ΧΡΩΜΑΤΑ) (32-800-1924)
  • TNS ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 4lit - (3 ΧΡΩΜΑΤΑ) (32-800-1924)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 4lit - (3 ΧΡΩΜΑΤΑ) (32-800-1924)

50245
5204558464443
2,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Λητη φοινικι 85gr,

Η Λητη φοινικι 85gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Με τη φρεσκάδα των φοινίκων και την πλούσια γεύση της Λητης, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να αισθανθείτε ενθουσιασμένοι και θα σας καθηλώσει από την πρώτη γεύση. Αποκτήστε τώρα τη Λητη φοινικι 85gr και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 0,93 €

ΜΠΟΛ PC ΛΕΥΚΟ Φ 6CM GS-10

Το ΜΠΟΛ PC ΛΕΥΚΟ Φ 6CM GS-10 είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ. Με το λευκό χρώμα του και τις διαστάσεις του, αποτελεί μια εντυπωσιακή προσθήκη στον χώρο σας. Επιπλέον, η ποιότητα κατασκευής του εγγυάται μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!
Τιμή 0,78 €

Κορυφαία προϊόντα

Νικολάου νιόβη ερυθρός ημίγλυκος οίνος 750ml

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Νικολάου νιόβη ερυθρός ημίγλυκος οίνος 750ml. Ένα εξαιρετικό προϊόν από την εταιρία Νικολάου που θα σας καταπλήξει με την ποιότητά του. Απολαύστε τον σε κάθε ευκαιρία και δώστε μια ξεχωριστή νότα στις στιγμές σας. Αγοράστε το τώρα και αναδείξτε την εμπειρία σας στον κόσμο του κρασιού.
Τιμή 3,05 €

Κύκλωψ ταπέτο νεροχύτη διπλής χρήσης

Το Κύκλωψ ταπέτο νεροχύτη διπλής χρήσης είναι ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ. Με το μοναδικό σχεδιασμό του, προσφέρει ευελιξία και πρακτικότητα στην κουζίνα σας. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και αισθητική σε ένα προϊόν. Αποκτήστε το Κύκλωψ ταπέτο νεροχύτη διπλής χρήσης και αναβαθμίστε την κουζίνα σας σήμερα!
Τιμή 1,87 €

Wettex πανάκι art collection 3τεμ

Το Wettex πανάκι art collection 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό σας! Με μοναδικό design και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτά τα πανάκια θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον καθαρισμό σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο!
Τιμή 4,79 €

Νουνού ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα 397gr

Το συμπυκνωμένο γάλα ΝΟΥΝΟΥ Ζαχαρούχο παρασκευάζεται από γάλα άριστης ποιότητας, µε την προσθήκη ζάχαρης. Είναι ιδανικό για εύκολες και γρήγορες συνταγές ζαχαροπλαστικής.

Μπορεί να καταναλωθεί ως ρόφηµα, να προστεθεί στο γάλα ή στον καφέ, να χρησιµοποιηθεί για επάλειψη στο ψωµί ή στις φρυγανιές.

Τιμή 2,18 €