• SAM ΣΑΚ. ΑΠΟΡ. ΜΙΝΙ 50Χ50 (20ΤΜΧ/ΡΟΛΟ)
  • SAM ΣΑΚ. ΑΠΟΡ. ΜΙΝΙ 50Χ50 (20ΤΜΧ/ΡΟΛΟ)

SAM ΣΑΚ. ΑΠΟΡ. ΜΙΝΙ 50Χ50 (20ΤΜΧ/ΡΟΛΟ)

48384
5213000740523
0,31 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΞΥΛΙΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙΑ 100τεμ

Ανανεώστε την τραπεζαρία σας με τα όμορφα ΞΥΛΙΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙΑ 100τεμ από την εταιρία μας. Κομψά, λειτουργικά και πρακτικά, αυτά τα πιρούνια θα δώσουν μια φρέσκια νότα στο τραπέζι σας και θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε τα τώρα και ανανεώστε τον τρόπο με τον οποίο σερβίρετε τα γεύματα σας!
Τιμή 2,89 €

Διανεμητης υγρων 1lt φ9x33cm 04-030

Αυτός ο διανεμητής υγρών 1lt, με διαστάσεις φ9x33cm, είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα υγρά σας οργανωμένα και εύκολα προσβάσιμα. Με τον διανεμητή αυτόν, μπορείτε να διατηρήσετε την κουζίνα σας τακτοποιημένη και να εξοικονομήσετε χρόνο και χώρο. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Τιμή 5,49 €

ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/4-10cm 14100

Ανανεωμένο και στιλάτο, το δοχείο inox GN1/4-10cm 14100 είναι ο τέλειος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο design, αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει να δημιουργήσετε εκπληκτικά πιάτα και να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 5,04 €

ΔΟΧΕΙΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑΣ 24oz 1024

Το ΔΟΧΕΙΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑΣ 24oz 1024 είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ντουλάπι κουζίνας. Με τη μοναδική του συνταγή και την απαλή του γεύση, η μαγιονέζα αυτή θα κάνει κάθε γεύμα σας ακόμα πιο νόστιμο. Απολαύστε τη με σάντουιτς, σαλάτες ή ως dip για τα τσιπς σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτήν την απολαυστική μαγιονέζα και να αναβαθμίσετε τα γεύματά σας!
Τιμή 1,45 €

Χαρτινο κυπελο παγωτου 12oz dot orange 50τεμ

Το χαρτίνο κύπελλο παγωτού 12oz dot orange 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε το αγαπημένο σας παγωτό με στυλ και άνεση. Η φωτεινή πορτοκαλί απόχρωση του δίνει μια μοντέρνα νότα στην εμφάνισή του, ενώ η ποιότητα και ανθεκτικότητά του εξασφαλίζουν ότι θα απολαύσετε το παγωτό σας χωρίς ανησυχίες. Με το χαρτίνο κύπελλο παγωτού dot orange, κάθε σας γεύση θα γίνει μια αξέχαστη εμπειρία.
Τιμή 2,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά με λεμόνι 4x15τεμ

Τα Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά με λεμόνι 4x15τεμ είναι η ιδανική λύση για την προστασία της υγείας σας. Με φρέσκο άρωμα λεμονιού και αντιβακτηριδιακή δράση, αυτά τα μαντηλάκια θα σας προσφέρουν αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε τους μικροβίους να κερδίσουν - επιλέξτε τα Septona υγρά μαντηλάκια για μια ασφαλή και αποτελεσματική προστασία.
Τιμή 1,68 €

Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 54x75cm 10τεμ

Σακούλες απορριμμάτων σε μεγάλο μέγεθος, κατάλληλες για μεγάλους κάδους κουζίνας. Διαθέτουν κορδόνι, το οποίο βοηθά στην εύκολη μεταφορά και στο κλείσιμο. Είναι φτιαγμένες από ανθεκτικό υλικό, υψηλής αντοχής.

Τιμή 0,54 €

Κύκλωψ ψεκαστήρι 500ml

Το "Κύκλωψ ψεκαστήρι 500ml" αναφέρεται σε ένα ψεκαστήρι που έχει χωρητικότητα 500 ml. Τα ψεκαστήρια χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή υγρών ουσιών, όπως νερό, λίπασμα, φυτοφάρμακα, απολυμαντικά ή άλλα υγρά προϊόντα, σε διάφορες εργασίες και εφαρμογές.

Τιμή 0,97 €

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου ηρεμιστικό 500ml

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 8,83 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού