• TNS ΤΡΙΦΤΗΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ - (2 ΣΧΕΔΙΑ) (32-950-1321)
  • TNS ΤΡΙΦΤΗΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ - (2 ΣΧΕΔΙΑ) (32-950-1321)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΤΡΙΦΤΗΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ - (2 ΣΧΕΔΙΑ) (32-950-1321)

50244
5204558467123
3,17 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΛΑΜΠΑΔΑΚΙ ΜΕ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ - (ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ)

Ζωηρά χρώματα και λαμπερές λεπτομέρειες χαρίζουν λάμψη στην Πασχαλινή Λαμπάδα με Ζωγραφιές - (Μαργαρίτες). Ένα μοναδικό και πρωτότυπο δώρο που θα φέρει χαμόγελα στα πρόσωπα των αγαπημένων σας. Αναβαθμίστε την Πασχαλινή σας γιορτή με αυτό το λαμπερό κομμάτι και κλέψτε τις εντυπώσεις σε κάθε εορταστική στιγμή. Αποκτήστε την τώρα και δώστε λάμψη στην Πασχαλινή σας γιορτή!
Τιμή 1,93 €

Pellto φυστικοβουτυρο 280gr, crunchy

Το Pellito φυστικοβούτυρο 280gr, crunchy είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα. Με την απίστευτη υφή και τον πλούσιο, νόστιμο γευστικό χαρακτήρα, θα σας κάνει να εθιστείτε αμέσως. Απολαύστε το ως πρωινό ή σνακ και ανακαλύψτε την απόλαυση της κάθε μπουκιάς. Μην αφήσετε να σας ξεφύγει αυτή η μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,17 €

ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΟΚΑΣ professional (17038)

Το ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΟΚΑΣ professional (17038) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη του καφέ. Με τον εργονομικό σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αποτελεί την ιδανική επιλογή για επαγγελματική χρήση. Αναδεικνύει τη γεύση και το άρωμα του καφέ σας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας. Αποκτήστε το ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΟΚΑΣ professional (17038) σήμερα και απολαύστε κάθε τάση του αγαπημένου σας ροφήματος με άνεση και στυλ.
Τιμή 0,66 €

Χαρτι κρεοπωλειου ιλουστρασιον 35x50cm 10kg

Η χαρτοκρεμαστήριο ιλουστρασιον 35x50cm 10kg είναι ο τέλειος τρόπος για να φέρετε την αγορά σας στο επόμενο επίπεδο. Με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή του, αυτό το προϊόν θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και τη δουλειά σας πιο αποδοτική. Μην αφήνετε να σας ξεφύγει αυτή η ευκαιρία - αποκτήστε το σήμερα και αναδείξτε τον επαγγελματισμό σας!
Τιμή 25,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Jacobs κάψουλες espresso No12 ristretto 10τεμ

Κάψουλες αλουμινίου από τον JACOBS, για έντονο espresso με ακόμα πιο πλούσια και απαλή κρέμα.

Κάψουλες συμβατές με μηχανές Nespresso*.

*Εμπορικό σήμα ιδιοκτησίας τρίτου που δεν συνδέεται με τη JACOBS DOUWE EGBERTS.

Τιμή 4,14 €

Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για παρκέ 34τεμ

Ανταλλακτικά πανάκια παρκετέζας 34 τεμαχίων της εταιρείας Swiffer. Η παρκετέζα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για το ξεσκόνισμα των δαπέδων, των οροφών, των τοίχων και όλων των υψηλών θέσεων μέσα σε ένα σπίτι ή σε μια επιχείρηση. Απορροφά πολύ καλά τη σκόνη, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην απομάκρυνση των αλλεργιογόνων.

Τιμή 7,66 €

Viva χυμός με φράουλα 1lt

Φρουτοποτό της εταιρείας Viva από φράουλα. Παρασκευάζεται είτε από αυτούσιους χυμούς φρούτων είτε με αραίωση χυμών με νερό είτε με προσθήκη σακχάρων.

Τιμή 1,39 €

Freshly luncheon meat 200gr

Κρέας σε κονσέρβα για γευστικά σάντουιτς εύκολα και γρήγορα. Κόψτε το Λάντσεον Μητ σε φέτες και προσθέστε μουστάρδα, τομάτες και μαρούλι στο σάντουιτς σας ή κόψτε το κομματάκια και ετοιμάστε μία πικάντικη ομελέτα με πιπεριές και κρεμμύδια.

Τιμή 1,75 €