• TNS ΠΑΤΟΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ - (2 ΧΡΩΜΑΤΑ) (Νο.40-45) (09-950-0572)
  • TNS ΠΑΤΟΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ - (2 ΧΡΩΜΑΤΑ) (Νο.40-45) (09-950-0572)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΠΑΤΟΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ - (2 ΧΡΩΜΑΤΑ) (Νο.40-45) (09-950-0572)

50237
5204558465020
2,71 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΜΠΛΕ

Η ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΜΠΛΕ είναι ένα προϊόν που συνδυάζει τη φρεσκάδα του μαστίχας με τον πλούσιο γεύση του μπλε. Η μοναδική συνταγή της εταιρίας μας εξασφαλίζει ένα απολαυστικό ταξίδι γεύσεων που θα σας κατακτήσει από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε την ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΜΠΛΕ σήμερα και ανακαλύψτε την απόλαυση που προσφέρει!
Τιμή 0,85 €

ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΓΚΑΛ inox

Ο ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΓΚΑΛ inox είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη σεφ. Με την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, σας εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Η εργονομική σχεδίασή του σας επιτρέπει να εργάζεστε με άνεση και ακρίβεια. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει στη δημιουργία των αγαπημένων σας συνταγών - επενδύστε στον ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΓΚΑΛ inox σήμερα και αναδείξτε τον επαγγελματισμό σας!
Τιμή 4,71 €

Κορυφαία προϊόντα

Milka μπισκότα βάφλας με σοκολάτα 150gr

Τρυφερή σοκολάτα Milka σε συνδυασμό με βαφλάκια που λιώνουν στο στόμα. Απολαύστε τη γεύση της παιδικής αθωότητας με κάθε δαγκωμό. Αποκτήστε τα Milka μπισκότα βάφλας τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση!
Τιμή 1,89 €

Wettex classic σπογγοπετσέτα No2

Η σπογγοπετσέτα Wettex Νo2 είναι έξτρα απορροφητική καθώς απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας). Μπορείτε να σκουπίσετε τον πάγκο της κουζίνας ή όποια άλλη επιφάνεια επιθυμείτε.

Παρασκευάζεται από 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες ενώ διαθέτει και πιστοποίηση Οeko-Τex .

Τιμή 1,27 €

Axion υγρό καθαριστικό μπάνιου για άλατα 1lt

Το Axion υγρό για άλατα 1lt της εταιρίας Axion είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε τα αλατοπίεστρα σας σε άριστη κατάσταση. Με την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα του Axion, τα άλατά σας θα λειτουργούν απροβλημάτιστα και θα διαρκούν για πολύ καιρό. Μην αφήνετε τον κίνδυνο της διάβρωσης να καταστρέψει τα αγαπημένα σας άλατα, επιλέξτε το Axion και απολαύστε ανέμελα την απόλαυση των αλατοπίεστρων σας.

Τιμή 2,11 €

Ajax ultra υγρό καθαριστικό fresh 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς με 91% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Μπουκάλι και καπάκι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €