• ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΓΚΑΛ inox  - 1
  • ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΓΚΑΛ inox  - 1

ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΓΚΑΛ inox

Ο ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΓΚΑΛ inox είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη σεφ. Με την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, σας εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Η εργονομική σχεδίασή του σας επιτρέπει να εργάζεστε με άνεση και ακρίβεια. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει στη δημιουργία των αγαπημένων σας συνταγών - επενδύστε στον ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΓΚΑΛ inox σήμερα και αναδείξτε τον επαγγελματισμό σας!
37688
5202707992953
4,71 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PUMMARO PASSATA (3x250gr.) - (-25% ΠΡΟΣΦΟΡΑ)

Η PUMMARO PASSATA (3x250gr.) είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια φρέσκια και γευστική νότα στις συνταγές σας. Με τη μοναδική της γεύση και την πλούσια υφή, θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ελκυστικά. Μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την προσφορά με έκπτωση 25%! Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με την ποιότητα και τη γεύση της PUMMARO PASSATA.
Τιμή 1,60 €

PANASONIC ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΛΙΘΙΟΥ ΚΟΥΜΠΙ CR-2016 (6τεμ.)

Οι μπαταρίες λιθίου CR-2016 της Panasonic είναι η ιδανική επιλογή για όλες σας τις ανάγκες. Με μια αξιοπιστία που δεν συγκρίνεται και με μια μακρά διάρκεια ζωής, αυτές οι μπαταρίες θα σας παρέχουν την απόλυτη εμπειρία χρήσης. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να μείνει ποτέ χωρίς ενέργεια - επιλέξτε τις μπαταρίες Panasonic CR-2016 και απολαύστε απροβλημάτιστη λειτουργία σε κάθε σας συσκευή.
Τιμή 3,71 €

Wella new wave gel 200ml νο 5 ultra strong rock & hold

Το Wella new wave gel 200ml νο 5 ultra strong rock & hold είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς που θέλετε να διατηρήσετε το χτένισμά σας αψεγάδιαστο όλη μέρα. Με την ανθεκτικότητα και τη δύναμη που προσφέρει, το gel αυτό θα σας εντυπωσιάσει με την αξιοπιστία του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε το απόλυτο κράτημα που προσφέρει στο χτένισμά σας!
Τιμή 3,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Cisne ρολό απορροφητικό πορτοκαλί 14m

Ανανεωτικό, φρέσκο, μοναδικό. Το ρολό απορροφητικό Cisne σε χρώμα πορτοκαλί 14m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και την μεγάλη διάρκεια ζωής του, το Cisne ρολό απορροφητικό θα κάνει τις καθημερινές σας εργασίες ευκολότερες και πιο αποτελεσματικές. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άμεσα τα οφέλη του!
Τιμή 10,45 €

Tns τρόμπα αντλία λαδιού κουζίνας πλαστική χειροκίνητη

Η Tns τρόμπα αντλία λαδιού κουζίνας είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυρά που θέλει να μαγειρέψει με ευκολία και άνεση. Με την πλαστική χειροκίνητη λειτουργία της, μπορείτε να μεταφέρετε το λάδι σας στην κατσαρόλα σας με άνεση και ακρίβεια. Ξεχάστε το μπερδεμένο και αναίμακτο χέρι σας και απολαύστε την ευκολία που σας προσφέρει η Tns τρόμπα αντλία λαδιού κουζίνας. Αποκτήστε τη δική σας τώρα και κάντε τη μαγειρική σας εμπειρία ακόμα πιο
Τιμή 1,72 €

Αβεζ κουσκούσι 500gr

Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.

Τιμή 0,87 €

Air Wick ανταλλακτικό soft cotton 250ml

Το Airwick ανανεώνει το σπίτι σας, απελευθερώνοντας την ιδανική ποσότητα αρώματος στον χώρο, με το σύστημα αυτόματου ψεκασμού. Περιέχει 3 επίπεδα αρώματος, για να καθορίζετε την ένταση που σας αρέσει. Ο νέος λεπτός του σχεδιασμός, σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας.

Τιμή 3,16 €