• Νέο
  • Provil σάλτσα σόγιας 870gr
  • Provil σάλτσα σόγιας 870gr
  • Provil σάλτσα σόγιας 870gr
  • Provil σάλτσα σόγιας 870gr

Provil σάλτσα σόγιας 870gr

51034
5205257011563
8,02 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Rex σοδα πλυσεως σκονη 500gr,

Η Rex σόδα πλυσίματος σκόνη 500gr είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυρά που θέλει λαμπερά και καθαρά ρούχα. Με την ισχυρή της σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Αποκτήστε την Rex σόδα πλυσίματος σκόνη 500gr τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα σε κάθε πλύση.
Τιμή 1,08 €

TNS ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ - (05-950-3068)

Φέρτε τη φύση στο σπίτι σας με το όμορφο γλαστράκι με πλαστικό λουλούδι από την TNS. Το τέλειο διακοσμητικό για κάθε χώρο, που θα φέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και ζωντάνιας. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα.
Τιμή 3,59 €

Toshiba λαμπα led n_std c37 e14 4,7w 4000k

Η Toshiba λαμπα led n_std c37 e14 4,7w 4000k είναι η ιδανική λύση για να φωτίσετε το χώρο σας με φυσικό και φιλικό προς το περιβάλλον φως. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή της Toshiba, αυτή η λάμπα LED προσφέρει μακρά διάρκεια ζωής και εξοικονόμηση ενέργειας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον φωτισμό σας με ένα αξιόπιστο προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει!
Τιμή 1,93 €

Κορυφαία προϊόντα

Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο αλμυρό καραμελωμένο χωρίς γλουτένη 350gr

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με το αλμυρό φυστικοβούτυρο Χαΐτογλου! Με την απαλή γεύση του φυστικιού και την ελαφρώς αλμυρή νότα, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων. Απολαύστε το χωρίς ανησυχίες, καθώς δεν περιέχει γλουτένη. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 4,08 €

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 44x27x20cm 16lt

Ανακαλύψτε την τέλεια λύση αποθήκευσης με το Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο. Με τις διαστάσεις 44x27x20cm και χωρητικότητα 16lt, αυτό το κουτί προσφέρει την ιδανική λύση για να οργανώσετε τον χώρο σας με άνεση. Η ενσωματωμένη λαβή κάνει τη μεταφορά εύκολη και βολική. Αποκτήστε το δικό σας σήμερα και απολαύστε την τάξη και την λειτουργικότητα που προσφέρει το Sterk κουτί αποθήκευσης.
Τιμή 6,53 €

Zewa wisch & weg extra lang χαρτί κουζίνας 2φυλλο 2τεμ

Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στην ποιότητα αυτού του χαρτιού κουζίνας, καθώς είναι εξαιρετικά απορροφητικό, δεν κόβεται και είναι αξιόπιστο. Το σχέδιό του αλλάζει συχνά για να δίνει στο σπίτι σας μια όμορφη πινελιά με τετράχρωμα μοτίβα. Πέρα από αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το απαλό χαρτί κουζίνας σαν κομψές χαρτοπετσέτες.

Τιμή 7,80 €

Ινδία σόδα 250gr

Η σόδα χρησιμοποιείται για να απελευθερώσει τη νοστιμιά των λαχανικών και να διατηρήσει το πράσινο χρώμα των φύλλων κατά το βράσιμο, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ στο νερό που βράζει. Μαλακώνει το κρέας αφήνοντάς το στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μειώνει την οξύτητα της ντομάτας με την προσθήκη μιας πρέζας κατά το μαγείρεμα. Στα γλυκίσματα, όταν αναμιχθεί με αλεύρι, βοηθάει να φουσκώσει το ζυμάρι. Τέλος μπορείτε να παρασκευάσετε τη δική σας σπιτική χωνευτική σόδα, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ σόδα σε 1 ποτήρι νερού.

Συσκευασία των 250 γραμμαρίων.

Τιμή 1,14 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού