• PANTENE PROMO BOX (5X SH. AQUA 10X SH.
  • PANTENE PROMO BOX (5X SH. AQUA 10X SH.
  • PANTENE PROMO BOX (5X SH. AQUA 10X SH.
  • PANTENE PROMO BOX (5X SH. AQUA 10X SH.

PANTENE PROMO BOX (5X SH. AQUA 10X SH. REPAIR 5X COND.AQUA 5XCOND.REPAIR)

49798
8700216366557
37,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Θερμος ανοξειδωτο ατσαλι me ξυλινο καπακι 500ml guess

Ένα κομψό θερμός ανοξείδωτου ατσαλιού με ξύλινο καπάκι 500ml από την εταιρία Guess που θα σας κρατήσει το ποτό σας ζεστό για ώρες. Η συνδυασμός του ανοξείδωτου ατσαλιού με το ξύλινο καπάκι δίνει ένα μοναδικό στυλ στο αντικείμενο σας, κάνοντας το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε ταξίδι ή καθημερινή χρήση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε το ποτό σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 7,58 €

ΤΣΑΝΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ Νο 40 - (10kg)

Η τσάντα ζαχαροπλαστείου Νο 40 είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε ζαχαροπλαστείο και ζαχαροπλάστη. Με χωρητικότητα 10kg, αυτή η τσάντα θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε τα γλυκά σας με άνεση και ασφάλεια. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό υλικό, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία που θέλει να κρατήσει τα προϊόντα του ασφαλή και καθαρά. Αποκτήστε τώρα την τσάντα ζαχαροπλαστείου Νο 40 και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με την προσεγμένη ?
Τιμή 40,62 €

Τσαντα ψητοπωλειου νο 40 10kg

Η τσάντα ψητοπωλείου νο 40 10kg είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε επαγγελματία του ψητοπωλείου. Με την ανθεκτική κατασκευή της και τη μεγάλη χωρητικότητά της, μπορείτε να μεταφέρετε άνετα όλα τα προϊόντα σας με ασφάλεια και άνεση. Αποκτήστε τώρα τη δική σας τσάντα ψητοπωλείου και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με το επαγγελματικό σας εμφάνιση και την αξιοπιστία σας.
Τιμή 39,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Colgate οδοντόβουρτσα 360o medium optic white 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα Colgate 360o medium optic white είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει συνολική καθαριότητα της στοματικής σας υγιεινής. Η λευκή χρωματισμένη λαβή της προσφέρει στυλ και ευκολία στη χρήση, ενώ οι μεσαίες μαλακές τρίχες της βοηθούν στην αποτελεσματική καθαριότητα των δοντιϋών και των ούλων. Αποκτήστε λαμπερό χαμόγελο με την οδοντόβουρτσα Colgate 360o medium optic white!

Τιμή 1,55 €

Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας πράσινο γίγας

Το κλασικό, αυθεντικό πράσινο σφουγγάρι Scotch-Brite σε μέγεθος γίγας. Μοναδικό σε ποιότητα, υπερέχει «ξεκάθαρα» στο πλύσιμο των πιάτων, αφού καθαρίζει αποτελεσματικά και αντέχει πολύ! Με ειδική επεξεργασία στο σπόγγο που περιορίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων στο εσωτερικό του. Πολύ δυνατό, πολύ απορροφητικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση.

Τιμή 0,89 €