• Τσαντα ψητοπωλειου νο 40 10kg
  • Τσαντα ψητοπωλειου νο 40 10kg

Τσαντα ψητοπωλειου νο 40 10kg

Η τσάντα ψητοπωλείου νο 40 10kg είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε επαγγελματία του ψητοπωλείου. Με την ανθεκτική κατασκευή της και τη μεγάλη χωρητικότητά της, μπορείτε να μεταφέρετε άνετα όλα τα προϊόντα σας με ασφάλεια και άνεση. Αποκτήστε τώρα τη δική σας τσάντα ψητοπωλείου και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με το επαγγελματικό σας εμφάνιση και την αξιοπιστία σας.
27959
2795927959
39,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΞΥΛΙΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ 100τεμ

"Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία μαγειρικής με τα ΞΥΛΙΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ 100τεμ! Κάθε μαχαίρι είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ξύλο, προσφέροντας ακρίβεια και άνεση στην κοπή. Με την εκλεπτυσμένη σχεδίασή τους, αυτά τα μαχαίρια θα αναβαθμίσουν την κουζίνα σας και θα κάνουν την μαγειρική σας εμπειρία απόλαυση! Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με τις μοναδικές σας δημιουργίες!"
Τιμή 2,89 €
Χαρτ/λες βεζεταλ ατυπωτη καφε 12x28cm 10kg
Περιορισμένη προσφορά!

Χαρτ/λες βεζεταλ ατυπωτη καφε 12x28cm 10kg

Η χαρτολέβητας βεζετάλ ατύπωτη καφέ 12x28cm 10kg είναι ο ιδανικός τρόπος για να οργανώσετε τα χαρτικά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Η υψηλή ποιότητα και η αντοχή του υλικού την καθιστούν κατάλληλη για κάθε χρήση, ενώ ο καφές χρωματισμός της προσδίδει μια διακριτική και κομψή εμφάνιση. Μην αφήνετε την ατελείωτη αναζήτηση των χαρτικών σας να σας εμποδίζει - αποκτήστε τώρα τη χαρτολέβητας βεζετάλ και απολαύστε μια οργανωμένη και λειτουργ?
Κανονική τιμή 39,64 € Τιμή 38,30 €
  • -1,34 €
  • -1,34 €

Κορυφαία προϊόντα

Oscar κουβερτούρα λευκή σε σταγόνες 100gr

Κουβερτούρα της εταιρείας Oscar, που θα δώσει στα γλυκά σας βελούδινη υφή και γεύση σοκολάτας. Λιώνει εύκολα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικό μέσα στο μείγμα των γλυκών, ως γέμιση σε τάρτες ή ως επικάλυψη σε μπισκότα, κουλουράκια, κέικ και τούρτες.

Τιμή 1,69 €

Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο βαθύ με καπάκι 4,5lt

Το Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο βαθύ με καπάκι 4,5lt της εταιρίας Fresh Box είναι απαραίτητο για κάθε νοικοκυριό! Με τη μεγάλη χωρητικότητά του, μπορείτε να φυλάξετε τα τρόφιμά σας με ασφάλεια και να τα μεταφέρετε εύκολα. Το καπάκι του εξασφαλίζει τη φρεσκάδα και τη διατήρηση των γεύσεων. Αποκτήστε το τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη!
Τιμή 3,71 €

Elvive σαμπουάν περιποίησης με προστασία χρώματος color protect 400ml

Σύνθεση εμπλουτισμένη με έλαιο λιναρόσπορου που κλειδώνει το χρώμα + αντιηλιακά φίλτρα UVA/UVB + συμπύκνωμα θρέψης.

1) Προστατεύει το χρώμα: Το έλαιο λιναρόσπορου που περιέxει, βοηθάει στη διατήρηση του xρώματος.

2) Προσφέρει λάμψη με διάρκεια: Εμπλουτισμένο με αντιηλιακά φίλτρα UVA/UVB.

3) Θρέφει και προστατεύει την τρίχα: Το πλούσιο συμπύκνωμα θρέψης ενυδατώνει σε βάθος για έντονη απαλότητα και μεταξένιο άγγιγμα.

Τιμή 3,97 €

Vincinni γκοφρετάκια με κακάο 250gr

Τα Vincinni γκοφρετάκια με κακάο 250γρ είναι ένα γευστικό γλυκό προϊόν από την εταιρεία Vincinni. Αυτά τα γκοφρετάκια παρέχουν μια νόστιμη απόλαυση με την εντατική γεύση του κακάο.

Τιμή 1,39 €

Bref μπλοκ WC power active nature pine 2x51ml

Η Bref power active pine 2x51ml είναι το απόλυτο απορρυπαντικό για την τουαλέτα σας. Με μια μοναδική φόρμουλα που εξουδετερώνει άμεσα τις δυσάρεστες μυρωδιές και αφήνει ένα αναζωογονητικό άρωμα πεύκου, η τουαλέτα σας θα είναι πάντα φρέσκια και καθαρή. Αποκτήστε το Bref power active pine 2x51ml τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία καθαριότητας!
Τιμή 2,27 €