• ΑΡΚΑΔΙ ΣΑΠΟΥΝΟΠΛΑΚΑ ΛΕΥΚΗ 4x150gr.
  • ΑΡΚΑΔΙ ΣΑΠΟΥΝΟΠΛΑΚΑ ΛΕΥΚΗ 4x150gr.

ΑΡΚΑΔΙ ΣΑΠΟΥΝΟΠΛΑΚΑ ΛΕΥΚΗ 4x150gr.

50534
1454040000
2,65 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass 92301 ποτηρι γυαλινο νερου mykonos 28cl 6τεμ

Ζεστό καλοκαίρι, δροσερό νερό και το αγαπημένο σας ποτήρι Uniglass Mykonos 28cl! Απολαύστε κάθε στιγμή με το κομψό γυάλινο ποτήρι που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε στα γαλαζοπράσινα νερά της Μυκόνου. Αποκτήστε τώρα το σετ των 6 τεμαχίων και δώστε μια αίσθηση πολυτέλειας στην καθημερινότητά σας!
Τιμή 8,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Omay αποσμητικό χώρου white flowers 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €

Κύκνος τομάτες ψιλοκομμένες 400gr

Ψιλοκομμένες τομάτες χωρίς φλούδα, σε ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό, που δίνουν γεύση και άρωμα στο φαγητό.

Ενισχύουν τη γεύση των κοκκινιστών, ενώ ταιριάζουν με ζυμαρικά και με ριζότο.

Τιμή 1,16 €

Poco loco τορτίγια σταρένια 30cm 18τεμ 1800gr

Λεπτές μαλακές πίτες, οι τορτίγιες είναι ιδανικές για να τυλίξουν κάθε είδους γέμιση από τυριά και αλλαντικά ως καπνιστό σολομό. Ψήνονται στην τοστιέρα ή στο γκριλ, τηγανίζονται, καθώς και καταναλώνονται ωμές. Δοκιμάστε τες σα βάση για πίτσα ή φτιάξετε μπουρίτος, φαχίτας, κεσαδίγιας και άλλα μεξικάνικα πιάτα! Είναι νόστιμες και σας γλιτώνουν από χρόνο όταν θέλετε ένα σνακ εξπρές, για τη δουλειά, για το κολατσιό στο σχολείο και για κάθε ώρα της ημέρας! Δημιουργήστε άπειρους γευστικούς συνδυασμούς, γλυκούς ή αλμυρούς, όπως κρέπες, τοστ, πίτσα, τορτίγια ρολς.

Τιμή 8,15 €

Lenor μαλακτικό ρούχων sensitive 190μεζ 4,75lt

Ανανεώστε την αίσθηση των ρούχων σας με το Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων sensitive 190μεζ 4,75lt. Απολαύστε την απαλότητα και το άρωμα που διαρκεί, κάνοντας τα ρούχα σας να αισθάνονται φρέσκα και μαλακά. Αφήστε την Lenor να φέρει τη ζεστασιά και την άνεση στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 27,97 €

Nestle δημητριακά nesquik duo 325gr

Τραγανές μπαλίτσες δημητριακών ολικής άλεσης NESQUIK® DUO με αυθεντικά σοκολατένια γεύση σε συνδυασμό με μπαλίτσες με επικάλυψη λευκής σοκολάτας. Είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες Β6, Β3, Β5 και σίδηρο. Περιέχουν βιταμίνη D που βοηθάει στην καλή απορρόφηση του ασβεστίου και στην καλύτερη υγεία των οστών. 

Έτσι, σε συνδυασμό με το γάλα ή το γιαούρτι τα παιδικά δημητριακά της Nestlé αποτελούν ένα θρεπτικό πρωινό γεύμα. 

Τιμή 3,33 €