• ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΤΑΧΙΝΙ ΦΡΑΟΥΛΑ 300gr.
  • ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΤΑΧΙΝΙ ΦΡΑΟΥΛΑ 300gr.

ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΤΑΧΙΝΙ ΦΡΑΟΥΛΑ 300gr.

49502
5202451020506
4,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σκευος μικροκυματων + καπακι 1000ml 3τεμ μαυρο

Ανακαλύψτε το νέο σκεύος μικροκυμάτων καπάκι 1000ml 3τεμ μαύρο και απολαύστε την άνεση και την ευκολία που σας προσφέρει στην κουζίνα σας. Με το μοναδικό μαύρο χρώμα του, θα δώσει στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με τις μαγειρικές σας ικανότητες!
Τιμή 1,24 €

RENKLY ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ 72τεμ. + ΚΑΠΑΚΙ - (ULTRA SOFT ΖΟΟ PREMIUM)

Τα Renkly μωρομάντηλα είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με την υπέροχα μαλακή υφή τους και το πρωτοποριακό καπάκι Ultra Soft ΖΟΟ Premium, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Με 72 τεμάχια σε κάθε συσκευασία, είναι η πρακτική και οικονομική λύση που χρειάζεστε. Αγοράστε τα τώρα και χαρίστε στο μωράκι σας την απαράμιλλη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 0,76 €

TNS ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙ - (JH-DRK-23A)

Πρωτότυπο πλαστικό ποτήρι με καλαμάκι για να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας ροφήματα με στυλ και άνεση. Ιδανικό για τις καθημερινές σας δραστηριότητες και για να δώσετε μια διαφορετική νότα στις στιγμές χαλάρωσής σας. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας ρουτίνα με στιλ!
Τιμή 3,59 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex χλωρίνη silver παχύρρευστη 1200ml

Η ΧΛΩΡΙΝΗ® KLINEX ULTRA PLUS µε παχύρευστη σύνθεση αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων έως 3 φορές περισσότερο^ προσφέροντας λάµψη που διαρκεί. Επιπλέον προσκολλάται στο πουρί, τα άλατα και τη σκληρή βρωµιά εξουδετερώνοντας µικρόβια που αναπτύσσονται εκεί.

ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΕΙ επιφάνειες σε όλο το σπίτι και

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ την οικογένειά σας εξουδετερώνοντας το 99,9% των μικροβίων* όπως:

  • Βακτήρια: Σταφυλόκοκκος, Staphylococcus aureus MRSA, Σαλµονέλα, Εντερόκοκκος, E. Coli, Ψευδοµονάδα αεριογόνος.
  • Ιούς: Αδενοϊός τύπου 5, Πολιομυελίτιδα τύπου 1, Ιός γρίπης Η1Ν1 (τύπου Α), Noροϊός, Κορωνοϊός SARS-CoV-2, βάσει EN 14476.
  • Μύκητες (Μούχλα) και Σπόρια βακτηρίων.

ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ SARS-CoV-2*

*βάσει EN 14476, 35ml προιόντος, συμπληρώνοντας με νερό, μέχρι 1λίτρο διαλύματος ΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ.

*βάσει εργαστηριακών τεστ ΕΝ

^Αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων έως 3x περισσότερο διάστηµα, αδιάλυτη στην τουαλέτα σε σύγκριση µε την Klinex Ultra

Τιμή 2,90 €

Bioten υγρό καθαρισμού προσώπου micellar water dry skin 100ml

Bioten Micellar Water 100ml για ξηρό δέρμα είναι η ιδανική λύση για την αποτελεσματική και απαλή αφαίρεση του μακιγιάζ σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα με μικρο-σφαιρίδια, αφαιρεί ακόμα και το πιο ανθεκτικό μακιγιάζ χωρίς να ερεθίζει το δέρμα σας. Αφήνει την επιδερμίδα σας απαλή, ενυδατωμένη και αναζωογονημένη. Αποκτήστε το Bioten Micellar Water 100ml για ξηρό δέρμα και απολαύστε μια ακαταμάχητη εμπειρία καθαρισμού!
Τιμή 1,76 €

Uniglass 92301 ποτηρι γυαλινο νερου mykonos 28cl 6τεμ

Ζεστό καλοκαίρι, δροσερό νερό και το αγαπημένο σας ποτήρι Uniglass Mykonos 28cl! Απολαύστε κάθε στιγμή με το κομψό γυάλινο ποτήρι που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε στα γαλαζοπράσινα νερά της Μυκόνου. Αποκτήστε τώρα το σετ των 6 τεμαχίων και δώστε μια αίσθηση πολυτέλειας στην καθημερινότητά σας!
Τιμή 8,99 €

Τσάντα χάρτινη κραφτ καφέ με χερούλι 32x16x32cm 250τεμ

Η τσάντα χάρτινη κραφτ καφέ με χερούλι 32x16x32cm 250τεμ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε επιχείρηση. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, προσφέρει στους πελάτες σας την αίσθηση της ποιότητας και της προσοχής στη λεπτομέρεια. Η μεγάλη χωρητικότητά της την καθιστά ιδανική για να μεταφέρετε τα προϊόντα σας με άνεση και στυλ. Αγοράστε τώρα την τσάντα χάρτινη κραφτ καφέ και κερδίστε τις εντυπώσεις των πελατών σα

Τιμή 28,98 €