• Septona αυτοκόλλητα επιθέματα για φουσκάλες 5τεμ Septona - 1
  • Septona αυτοκόλλητα επιθέματα για φουσκάλες 5τεμ Septona - 2
  • Septona αυτοκόλλητα επιθέματα για φουσκάλες 5τεμ Septona - 3
  • Septona αυτοκόλλητα επιθέματα για φουσκάλες 5τεμ Septona - 4
  • Septona αυτοκόλλητα επιθέματα για φουσκάλες 5τεμ Septona - 5
  • Septona αυτοκόλλητα επιθέματα για φουσκάλες 5τεμ Septona - 6
  • Septona αυτοκόλλητα επιθέματα για φουσκάλες 5τεμ Septona - 1
  • Septona αυτοκόλλητα επιθέματα για φουσκάλες 5τεμ Septona - 2
  • Septona αυτοκόλλητα επιθέματα για φουσκάλες 5τεμ Septona - 3
  • Septona αυτοκόλλητα επιθέματα για φουσκάλες 5τεμ Septona - 4
  • Septona αυτοκόλλητα επιθέματα για φουσκάλες 5τεμ Septona - 5
  • Septona αυτοκόλλητα επιθέματα για φουσκάλες 5τεμ Septona - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSeptona

Septona αυτοκόλλητα επιθέματα για φουσκάλες 5τεμ

3879
5201410003611
3,16 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Χρήσης
Καθαρίστε προσεκτικά και στεγνώστε την πληγή.
Αφαιρέστε τον επίδεσμο από την ατομική του συσκευασία.
Εφαρμόστε τον επίδεσμο και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα για να κολλήσει τέλεια στην επιδερμίδα.
Σε περίπτωση σοβαρών περιστατικών, αναφέρετε στον κατασκευαστή και την αρμόδια αρχή.
Στοιχεία Προμηθευτή
SEPTONA Α.Β.Ε.Ε., Οινόφυτα Βοιοωτίας 320 11, Τηλ.: 22620 31544, E-mail: info@septona.gr, Ιστοσελίδα: www.septona.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Hansaplast αυτοκόλλητα επιθέματα junior mickey & friends 20τεμ

HANSAPLAST 20τεμ- MICKEY είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία των μικρών τραυματιών των παιδιών σας. Με χαριτωμένο σχεδιασμό Mickey Mouse, τα παιδιά θα το λατρέψουν αμέσως. Είναι ανθεκτικό, εύκολο στη χρήση και προσφέρει αποτελεσματική προστασία. Μην το σκέφτεστε, απλά αγοράστε το και θα είστε πάντα έτοιμοι για κάθε περιπέτεια!
Τιμή 2,48 €

Septona αυτοκόλλητα επιθέματα για όλη την οικογένεια 40τεμ

Οι ταχυεπίδεσμοι SEPTONA family αποτελούν τον σύμμαχό σας για την άμεση φροντίδα των καθημερινών μικροτραυματισμών. Διαθέτουν ειδική γάζα που δεν κολλάει στην πληγή και κόλλα νέας τεχνολογίας που κολλάει ισχυρά χωρίς να προκαλεί ερεθισμό. Προστατεύουν αποτελεσματικά την πληγή ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν στην επιδερμίδα να αναπνέει. Διατίθενται σε 4 διαφορετικά μεγέθη και σχήματα.

Τιμή 1,34 €

Figo αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα 36τεμ

Τα αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα της εταιρίας Figo είναι η ιδανική λύση για να προστατεύσετε το αγαπημένο σας κινητό από το νερό, τη σκόνη και τις γρατζουνιές. Με μια εύκολη τοποθέτηση και μια ανθεκτική σχεδίαση, αυτά τα επιθέματα θα κρατήσουν τη συσκευή σας ασφαλή και προστατευμένη καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο κινητό σας την προστασία που του αξίζει!
Τιμή 2,57 €

Hansaplast αυτοκόλλητα επιθέματα frozen 20τεμ

Η Hansaplast junior 20τεμ παιδικά frozen είναι ο τέλειος τρόπος για να προστατεύσετε τα παιδιά σας από τα μικρά τραύματα και τις κοψίματα. Με μια ποικιλία από σχέδια Frozen, τα παιδιά θα ενθουσιαστούν να φορέσουν αυτά τα επίδεσματα. Είναι άνετα στη χρήση και προσφέρουν αξιόπιστη προστασία, ώστε τα παιδιά σας να μπορούν να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους χωρίς ανησυχίες. Αγοράστε τώρα το Hansaplast junior 20τεμ παιδικά frozen και δώστε στα παιδιά σας την ασφάλ
Τιμή 2,14 €

LOL surprise! παιδικά αυτοκόλλητα επιθέματα 20τεμ

Φωτεινά, πολύχρωμα και γεμάτα με έκπληξη! Τα LOL surprise! παιδικά αυτοκόλλητα επιθέματα 20τεμ είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Με μοναδικά σχέδια και λαμπερά χρώματα, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στη γοητεία τους. Αποκτήστε τα τώρα και δημιουργήστε μαγικές στιγμές με τα αγαπημένα σας LOL surprise! επιθέματα.
Τιμή 1,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας ανταλλακτικό 475ml

• Ξεχάστε το ατελείωτο και κουραστικό τρίψιµο. Τα λίπη δεν αντιστέκονται στη δύναµη του Flos Xtra!

• Το Flos Xtra εξαφανίζει καµένα λάδια και λίπη από φούρνους, εστίες, ψησταριές, δίνοντας στις επιφάνειες µία λαµπερή όψη.

• Σύνθεση πανίσχυρη, ειδικά µελετηµένη για εξαιρετική απόδοση. Με ειδικό ψεκαστήρα αφρού για καλύτερη εφαρµογή σε κεκλιµένες ή κάθετες επιφάνειες και προστασία για να µη διαχέεται το προϊόν στο χώρο.

Τιμή 1,99 €

Κύπελο λευκό χωρίς καπάκι 240gr 50τεμ

Το λευκό κύπελο χωρίς καπάκι 240gr 50τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καφέ σας! Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο design, αυτό το κύπελο θα κάνει την καθημερινή σας κούπα καφέ πιο απολαυστική από ποτέ. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ και απολαύστε κάθε στιγμή της ημέρας με στυλ!
Τιμή 1,68 €

Βιολάντα μπισκότα βρώμης με γέμιση σοκολάτας 180gr

Tα γεμιστά μπισκότα Βρόμης, συνδυάζουν την πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της Βρόμης, με γευστικές κρέμες υψηλής διατροφικής αξίας, με βάση το φιστικοβούτυρο, το ταχίνι, το γιαούρτι, το κακάο, δημιουργώντας έτσι ένα απολαυστικό και θρεπτικό σνακ που μπαίνει στην καθημερινότητά μας χωρίς ενοχές.

Τιμή 1,94 €

Pedigree πατέ σκυλοτροφή με κοτόπουλο & μοσχάρι 300gr

Η Pedigree πατέ σκυλοτροφή με μοσχάρι και κοτόπουλο 300gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή του αγαπημένου σας τετράποδου φίλου. Με υψηλής ποιότητας συστατικά και μια μοναδική συνταγή που προάγει την υγεία και την ευεξία του σκύλου σας, το Pedigree πατέ θα τον κάνει να λατρέψει κάθε μπουκιά. Αγοράστε το τώρα και προσφέρετε στον τετράποδο φίλο σας μια νόστιμη εμπειρία γεύσης και ισορροπημένης διατροφής. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε το

Τιμή 2,13 €

Fini ζελεδάκια vegan rainbow 80gr

Το Fini ζαχαρωτά vegan rainbow 80gr της εταιρίας Fini είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με τη γεύση του και τα ζωηρά χρώματά του. Απολαύστε τον χρωματισμό του ουράνιου τόξου σε κάθε δαγκωνιά και απολαύστε τη γλυκιά γεύση των ζαχαρωτών χωρίς να ανησυχείτε για την προέλευση των υλικών του, καθώς είναι 100% vegan. Ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση σε κάθε μπουκιά και αφήστε το Fini vegan rainbow να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και χρώματα.
Τιμή 0,94 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού