• Νέο

MOUSLINE ΠΟΥΡΕΣ 125gr.

51188
3760381261830
1,33 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns ποτηρι γυαλινο kolonato νερου διαφανο 3τεμ plain 03-950-3534

Το Tns ποτήρι γυάλινο Kolonato νερού διαφανό 3τεμ plain 03-950-3534 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας πότισμα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί, με κομψό και διακριτικό design που θα αναδείξει το τραπέζι σας. Απολαύστε το νερό σας με στυλ και κομψότητα, δίνοντας μια νότα πολυτέλειας σε κάθε σας γεύμα. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την εμπειρία σας στο τραπέζι!
Τιμή 3,81 €

ΠΟΤΙΣΤΗΡΙ 12lit - (ΝΕΟ)

Ανανεωμένο ποτιστήρι 12 λίτρων για όλους τους κήπους και τις αυλές σας. Με τη νέα τεχνολογία που εφαρμόζεται, εξασφαλίζετε ομοιόμορφη ποτίσματος και εξοικονόμηση χρόνου. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τον κήπο σας σε όλο του το μεγαλείο!
Τιμή 4,54 €

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ NON-WOVEN 14gr. (58cm x 50m) - (ΛΕΥΚΟ)

Ανακαλύψτε την απόλυτη προστασία με το εξεταστικό ρολό non-woven 14gr. Με διαστάσεις 58cm x 50m και σε λευκό χρώμα, αυτό το προϊόν θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και την απόλυτη απορροφητικότητά του. Προστατέψτε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας με αυτό το εξαιρετικό προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανέναν σπίτι!
Τιμή 3,34 €

Κορυφαία προϊόντα

Εύρηκα antikalk αποσκληρυντικό νερού πλυντηρίου ρούχων ταμπλέτες 15μεζ 2x16gr

Αποσκληρυντικό νερού. Προστασία 4 σε 1 για το πλυντήριο και τα ρούχα σας!

Οι νέες ταμπλέτες EYPHKA Anti-Kalk 4 σε 1 προστατεύουν αποτελεσματικά όλα τα ζωτικά μέρη του πλυντηρίου, αλλά και τα αγαπημένα σας ρούχα από τα άλατα του νερού! Μια ταμπλέτα Anti-Kalk 4 σε 1 σε κάθε πλύση προστατεύει από τα άλατα, μεγιστοποιώντας την απόδοση του πλυντηρίου και επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση ενέργειας. Καταπολεμούν τις οσμές και τις βρωμιές, απομακρύνοντας τα άλατα και τα υπολείμματα που αποτελούν πηγές δυσοσμίας, ενώ προστατεύουν την αντίσταση, τον κάδο και τις σωληνώσεις του πλυντηρίου διατηρώντας το σαν καινούριο! Οι ταμπλέτες EYPHKA Anti-Kalk 4 σε 1 προστατεύουν τις ίνες των ρούχων από το γάριασμα, ενώ χάρη στο ειδικό συστατικό dye-transfer inhibitor, εμποδίζουν τη μεταφορά χρώματος ανάμεσα στα υφάσματα, παρατείνοντας έτσι τη ζωή του ρούχου!

Τιμή 9,82 €

Πυροφάνι ρέγγα καπνιστή σε φυτικό λάδι & φυσικό χυμό 200gr

Το πυροφάνι ρέγγα καπνιστό σε φυτικό λάδι και φυσικό χυμό, σε συσκευασία 200γρ, προσφέρει μια εκλεπτυσμένη και γευστική εμπειρία για τους λάτρεις των καπνιστών γεύσεων. Η ρέγγα, είδος ψαριού με ιδιαίτερο άρωμα και γεύση, συνδυάζεται με το φυτικό λάδι και το φυσικό χυμό για να προσφέρει ένα προϊόν πλούσιο σε γεύση και θρεπτικές ιδιότητες.

Τιμή 2,70 €

Pepsi twist αναψυκτικό cola με λεμόνι 6x330ml

Αεριούχο αναψυκτικό με χυμό λεμονιού από συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού. Μοναδικός συνδυασμός της αγαπημένης Pepsi & του λεμονιού για την απόλυτη δοσιστική γευστική εμπειρία.

Τιμή 3,80 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού