• ΚΡΑΣΣΟΣ ΟΙΝΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ 1.5LT
  • ΚΡΑΣΣΟΣ ΟΙΝΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ 1.5LT
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚράσσος

ΚΡΑΣΣΟΣ ΟΙΝΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ 1.5LT

48877
5200332201372
2,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NESTLE ΦΡΟΥΤΟΠΟΥΡΕΣ 90gr. - (ΜΠΑΝΑΝΑ, ΜΗΛΟ & ΒΡΩΜΗ)

Ανακαλύψτε την απόλαυση των φρουτοπούρες NESTLE, με γεύση μπανάνας, μήλου και βρώμης. Ένα υγιεινό και θρεπτικό σνακ που θα σας δώσει ενέργεια και γεύση κάθε στιγμή της ημέρας. Απολαύστε το ως επιδόρπιο, σνακ ή πρωινό γεύμα και αφήστε τη γεύση του να σας ταξιδέψει!
Τιμή 1,78 €

ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 25ΤΕΜ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ

Αποκτήστε τα πιο χρωματιστά και ποιοτικά καλαμάκια χάρτινα 25 τεμαχίων από την εταιρία μας! Με μια ματιά, θα σας μαγέψουν τα ζωηρά χρώματα και η ποιότητα τους θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε τα ποτά σας με στιλ και διασκεδάστε με τους φίλους σας χωρίς ανησυχίες. Αγοράστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας!
Τιμή 0,66 €

ΜΑΚΒΕΛ 400gr. - (ΣΠΑΓΓΕΤΙ Νο6) (ΧΑΜΗΛΟΥ ΓΛΥΚΑΙΜΙΚΟΥ ΔΕΙΚΤΗ)

Η ΜΑΚΒΕΛ 400gr. είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της γεύσης και της ποιότητας. Το σπαγγέτι Νο6 με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καθηλώσει. Απολαύστε το με την οικογένεια και τους φίλους σας και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική απόλαυση.
Τιμή 1,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Σκευος αλουμινιου νο 102 50τεμ-702l

Το Σκευος αλουμινιου νο 102 50τεμ-702l είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την ανθεκτική κατασκευή του από αλουμίνιο, σας εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση και απόλυτη απόδοση στο μαγείρεμα. Με τη μοναδική του σχεδίαση και την ευκολία στον καθαρισμό, θα σας κάνει να λατρέψετε το μαγείρεμα ακόμα περισσότερο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 8,80 €
Roshen lacmi σοκολάτα γάλακτος 90gr
Περιορισμένη προσφορά!

Roshen lacmi σοκολάτα γάλακτος 90gr

Η Roshen lacmi σοκολάτα γάλακτος 90gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα σε ένα προϊόν. Απολαύστε την πλούσια σοκολάτα γάλακτος της Roshen και αφεθείτε σε μια απόλαυση χωρίς τέλος. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση της Roshen lacmi σοκολάτας!
Κανονική τιμή 1,49 € Τιμή 1,13 €
  • -0,36 €
  • -0,36 €

Παπουτσάνης φυτικό σαπούνι με ελαιόλαδο λευκό 125gr

Στέρεο σαπούνι με εξαιρετική καθαριστική δράση, παρέχει ολοκληρωμένη υγιεινή για την επιδερμίδα. Με αγνή παραδοσιακή συνταγή και τη σοφία της φύσης, το φυτικό σαπούνι ελαιόλαδου ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ φροντίζει φυσικά το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα, εδώ και 150 χρόνια. Δερματολογικά ελεγμένο. 100% Φυσικό Προϊόν.

Τιμή 0,59 €