• Σκευος αλουμινιου νο 102 50τεμ-702l
  • Σκευος αλουμινιου νο 102 50τεμ-702l

Σκευος αλουμινιου νο 102 50τεμ-702l

Το Σκευος αλουμινιου νο 102 50τεμ-702l είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την ανθεκτική κατασκευή του από αλουμίνιο, σας εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση και απόλυτη απόδοση στο μαγείρεμα. Με τη μοναδική του σχεδίαση και την ευκολία στον καθαρισμό, θα σας κάνει να λατρέψετε το μαγείρεμα ακόμα περισσότερο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
27910
8682887981096
8,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΝΟΥΝΟΥ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ 3 ΦΡΟΥΤΑ 300gr. - (-0,20€)

Η ΝΟΥΝΟΥ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ 3 ΦΡΟΥΤΑ 300gr. είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια λαχταριστή λιχουδιά γεμάτη φρεσκάδα και γεύση. Μείωση τιμής 0,20€ για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση των φρούτων σε κάθε μπουκιά!
Τιμή 7,05 €

Tns ρόμπα γυναικεία μαύρη one size

Η μαύρη ρόμπα γυναικεία one size της εταιρίας Tns είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά άνεση και στυλ. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο σχεδιασμό της, αυτή η ρόμπα θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν βασίλισσα στο σπίτι σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με ένα κομψό άγγιγμα!
Τιμή 10,82 €

Tetra πιατο τετραγωνο 23cm πλατος 20cm 1281

Το Tetra πιατο τετραγωνο 23cm πλατος 20cm 1281 είναι ένα μοντέρνο και κομψό πιάτο που θα δώσει στο τραπέζι σας μια ξεχωριστή νότα. Με το μοναδικό του σχήμα και το αισθητικό design, θα εντυπωσιάσετε κάθε φιλοξενούμενο σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 3,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Alsa βανιλέτα σε φακελάκια 6x7,5gr

Η Alsa βανιλέτα σε φακελάκια 6x7,5gr είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε μια γλυκιά νότα στις αγαπημένες σας συνταγές. Με τη μοναδική της γεύση, θα κάνει τα γλυκά σας ακόμα πιο απολαυστικά. Απολαύστε την Alsa βανιλέτα και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και αρώματα.
Τιμή 0,67 €

Sisinni πραλίνα κακάο με κομμάτια φουντουκιού & στέβια 380gr

Η Sisinni πραλίνα κακάο με κομμάτια φουντουκιού και στέβια είναι μια νόστιμη γλυκιά λιχουδιά που συνδυάζει την πλούσια γεύση του κακάο με την τραγανή υφή του φουντουκιού και τη γλυκύτητα της στέβια. Έχει βάρος 380gr και είναι ιδανική για να απολαύσετε σαν επιδόρπιο ή σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Απολαύστε την!

Τιμή 3,32 €

Fairy υγρό πιάτων χαμομήλι 400ml

Το υγρό πιάτων Fairy χαμομήλι χαρίζει αστραφτερά πιάτα, ενώ αφήνει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας στην κουζίνα σας. Δοκιμάστε και τις κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum All in One για αστραφτερά πιάτα και πεντακάθαρο πλυντήριο.

Τιμή 1,71 €

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης άνθη πασχαλιάς 1lt

Το AJAX Fete des Fleurs με έντονο άρωμα που διαρκεί περισσότερο. Επιπλέον, καθαρίζει σε βάθος, αφήνοντας τις επιφάνειες αστραφτερά καθαρές, χωρίς ξέβγαλμα. Με άρωμα άνθη πασχαλιάς.

Από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και 98% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Mamut κρουτόν με φυσική γεύση 180gr

Τα κρουτόν με φυσική γεύση της εταιρείας Mamut αναφέρονται σε κομμάτια ψωμιού που έχουν ψηθεί ή τηγανιστεί μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσά, και παρουσιάζονται με τη φυσική τους γεύση, χωρίς προσθήκη άλλων αρωματικών συστατικών. 

Τιμή 2,16 €