• ΠΟΤΗΡΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 12oz D.W. 25ΤΜΧ ΜΑΥΡΟ
  • ΠΟΤΗΡΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 12oz D.W. 25ΤΜΧ ΜΑΥΡΟ

ΠΟΤΗΡΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 12oz D.W. 25ΤΜΧ ΜΑΥΡΟ

48947
5202054469641
1,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

SIDIRELA ΧΡΩΜΟΠΑΓΙΔΑ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ (12φύλλα)

Η SIDIRELA ΧΡΩΜΟΠΑΓΙΔΑ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε νοικοκυριό. Με τα 12 φύλλα της, προσφέρει υψηλή ποιότητα και αποτελεσματική προστασία ενάντια στα βακτήρια. Μην αφήνετε τα βακτήρια να εισβάλλουν στον χώρο σας, επιλέξτε SIDIRELA για μια καθαρή και υγιή περιβάλλον. Αποκτήστε τη SIDIRELA ΧΡΩΜΟΠΑΓΙΔΑ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ τώρα και δώστε στον εαυτό σας την ασφάλεια που χρειάζεται.
Τιμή 0,79 €

Ρεσω αρωματικο 4 ωρών 25τεμ musk

Ανακαλύψτε το αισθησιακό άρωμα του ρεσώ musk, ένα από τα πιο δημοφιλή αρώματα στην αγορά. Με μια μόνο εφαρμογή, θα νιώσετε την αναζωογονητική δύναμη αυτού του μοναδικού αρώματος για περισσότερες από 4 ώρες. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αίσθηση της πολυτέλειας και της φρεσκάδας που προσφέρει το ρεσώ musk.
Τιμή 2,19 €

TNS ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (48x68cm) - (39-950-2203)

Η πετσέτα κουζίνας TNS είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την κουζίνα σας. Με διαστάσεις 48x68cm και κορυφαία ποιότητα κατασκευής, αυτή η πετσέτα θα γίνει ο αναπόσπαστος σύντροφος σας κατά το μαγείρεμα και τον καθαρισμό. Απορροφητική, ανθεκτική και εύκολη στη φροντίδα, η πετσέτα κουζίνας TNS είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τώρα τη δική σας και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

D&d σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ

Το D&D σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της καθαρή και λαμπερή. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση καθαρισμού του D&D σφουγγαριού, το αποτέλεσμα είναι πάντα άψογο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό της κουζίνας σας!
Τιμή 0,36 €

Lariplast πιάτα πλαστικά επαναχρησιμοποιούμενα νο3 23cm 20τεμ

Τα πλαστικά πιάτα Lariplast είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας εκδήλωση! Με μέγεθος 23cm και επαναχρησιμοποιήσιμο σχεδιασμό νο3, είναι οι πλέον βιώσιμες πιάτα για το περιβάλλον. Ανθεκτικά και πρακτικά, αποτελούν την τέλεια επιλογή για κάθε είδους γεύμα. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με το στυλ και την ποιότητα των Lariplast πιάτων!
Τιμή 2,56 €

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη κίτρινη 2x1250ml

Προσφέρει προστασία από τα μικρόβια και αξεπέραστη απολύμανση χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή της. Η απολυμαντική δράση της, διαρκεί περισσότερο καθώς προσκολλάται καλύτερα στις επιφάνειες και κάθε της σταγόνα σκοτώνει όλους τους τύπους ιών, βακτηριδίων και μικροβίων.

Τιμή 4,95 €

Klinex υγρό απολυμαντικό καθαριστικό γενικής χρήσης botanictech spray 700ml

Το Klinex Απολυμαντικό Spray Γενικής Χρήσης με τεχνολογία Botanitech είναι ένα απολυμαντικό καθαριστικό spray, με συστατικό καθαρισμού φυσικής προέλευσης. Η σύνθεσή του περιέχει έλαια από τεϊόδεντρο και ευκάλυπτο. Απολυμαίνει από βακτήρια & ιούς*, και προσφέρει έως 24 ώρες προστασία από βακτήρια μετά τη χρήση.

Η σύνθεσή του δεν περιέχει ενεργό χλώριο. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση σε όλο το σπίτι, συμπεριλαμβανομένων επιφανειών προετοιμασίας τροφίμων, όπως πάγκους κοπής κλπ., καθώς και επιφανειών που έρχονται σε επαφή με παιδιά, όπως καρεκλάκι φαγητού, αλλαξιέρες, κούνια.

*κατά εγκαψιδιωμένων ιών, Murine Norovirus, Αdenovirus, RSV, Feline Coronavirus, Η1Ν1 και SARS-CoV-2, βάσει τεστ ΕΝ14476.

Τιμή 1,36 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού