• ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 25ΤΕΜ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ
  • ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 25ΤΕΜ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ

ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 25ΤΕΜ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ

Αποκτήστε τα πιο χρωματιστά και ποιοτικά καλαμάκια χάρτινα 25 τεμαχίων από την εταιρία μας! Με μια ματιά, θα σας μαγέψουν τα ζωηρά χρώματα και η ποιότητα τους θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε τα ποτά σας με στιλ και διασκεδάστε με τους φίλους σας χωρίς ανησυχίες. Αγοράστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας!
40029
5206492006321
0,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Rex υπερλευκαντικο ρουχων 400gr,

Το Rex υπερλευκαντικό ρούχων 400gr της εταιρίας Rex είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά ρούχα. Με την ισχυρή του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά κάθε λεκέ και αφήνει τα ρούχα σας άψογα λευκά. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των ρούχων σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 1,37 €

Ο μπαξες καλαμποκι κονσερβα 3x212ml

Ο μπαξες καλαμποκι κονσερβα 3x212ml είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση του φρέσκου καλαμποκιού όποτε το επιθυμείτε. Με την αυθεντική γεύση και την πλούσια υφή του, αυτή η κονσέρβα θα σας κάνει να νιώσετε σαν να το είχατε μόλις μαγειρέψει εσείς ίδιοι. Απολαύστε το σε σάλτσα, σαλάτες ή ως συνοδευτικό σε φαγητά και δώστε μια νότα φρεσκάδας και γεύσης στα γεύματά σας.
Τιμή 2,47 €

V master 1 παγιδες κολλας 2τεμ μινι ποντικια, κατσαριδες, μυρμηγκια

Η V master 1 παγίδες κόλλας 2 τεμ μίνι ποντίκια είναι η ιδανική λύση για να απαλλαγείτε από κατσαρίδες και μυρμήγκια στον χώρο σας. Με αυτές τις παγίδες, μπορείτε να αποκτήσετε έναν καθαρό και υγιή χώρο χωρίς ενοχλητικά έντομα. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε ένα περιβάλλον ελεύθερο από ενοχλητικά ζωύφια!
Τιμή 1,67 €

Piltsis μαγιονεζα 320gr,

Piltsis μαγιονέζα 320gr είναι το απόλυτο απαραίτητο συστατικό για κάθε γεύμα! Με την απαλή του γεύση και την κρεμώδη υφή, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορεί να συγκριθεί. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες, burgers και άλλα πολλά. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λαχταριστές προτάσεις γεύσεων με την Piltsis μαγιονέζα!
Τιμή 3,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods color 54τεμ

Οι κάψουλες Ariel All in 1 Pods Color 54τεμ είναι η τέλεια επιλογή για το πλύσιμο των ρούχων σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση, εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα και λαμπερά χρώματα. Ξεχάστε τον κόπο του μέτρημα και τη διανομή του υγρού, απλά ρίξτε μια κάψουλα στο πλυντήριο και απολαύστε καθαρά και φρέσκα ρούχα με ένα άγγιγμα χρώματος. Αποκτήστε τις Ariel All in 1 Pods Color 54τεμ τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο ρούχων!
Τιμή 18,36 €

Κύκλωψ εταζέρα με 3 ράφια γωνιακή inox

Μια γωνιακή εταζέρα με 3 ράφια από ανοξείδωτο χάλυβα (inox) είναι μια χρηστική και ανθεκτική λύση για την οργάνωση και την αποθήκευση αντικειμένων σε γωνιακούς χώρους, όπως κουζίνες, μπάνια ή άλλους χώρους του σπιτιού σας.

Τιμή 13,10 €

Ματίνα ξανθή σταφίδα 200gr

Η ξανθή σταφίδα είναι ένα είδος σταφυλιού που έχει στεγνώσει με φυσικό τρόπο, δημιουργώντας ένα ξηρό φρούτο. Η αναφορά "Ματίνα ξανθή σταφίδα 200gr" αναφέρεται σε μια συσκευασία ξανθών σταφίδων βάρους 200 γραμμαρίων.

Τιμή 1,97 €

Agros χυμός 4 φρούτα 250ml

100% Χυμός 4 Φρούτων

Συστατικά: Νερό, συμπυκνωμένος χυμός μήλο και πορτοκάλι, πουρές βερίκοκο και ροδάκινο .Βιταμίνες C,B1,B2,B6,E, νιασίνη, φολικό οξύ.

Τιμή 0,41 €