• ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ NATUREL 165gr 2+1 ΔΩΡΟ
  • ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ NATUREL 165gr 2+1 ΔΩΡΟ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ NATUREL 165gr 2+1 ΔΩΡΟ

48817
5200315729077
2,97 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns παντόφλες ανδρικές No42-45

Οι ανδρικές παντόφλες Tns σε μεγέθη από 42 έως 45 είναι η ιδανική επιλογή για άνετα και στυλάτα βήματα. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, προσφέρουν άνεση και σταθερότητα σε κάθε βήμα. Με μοντέρνο σχεδιασμό και αντοχή στη χρήση, οι παντόφλες Tns θα γίνουν η αγαπημένη σας επιλογή για το σπίτι. Αποκτήστε τώρα τις δικές σας και αναβαθμίστε την εμφάνισή σας με στυλ!
Τιμή 5,17 €

Χαρτι αλλαντικων ιλουστρατιον 35x50cm 10kg

Το χαρτί αλλαντικών ιλουστρατιον 35x50cm 10kg είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και πιο οργανωμένη. Με τις εξαιρετικές του ιδιότητες και την ανθεκτικότητά του, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα αλλαντικά σας φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο διάστημα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο χρήσιμο προϊόν για τον επαγγελματικό ή τον οικιακό σας χώρο.
Τιμή 25,50 €

ΠΟΤΗΡΙ ΧΑΡΤΙΝΟ COFFEE TIME (SINGLE WALL) (8οz) - (50τεμ.)

Το ποτήρι χαρτίνο Coffee Time είναι ο τέλειος σύντροφος για τον πρωινό σας καφέ! Με μοναδικό design και χωρητικότητα 8oz, είναι ιδανικό για να απολαύσετε τον αγαπημένο σας ρόφημα όπου και αν βρίσκεστε. Η ποιότητα και η αντοχή του χαρτινού υλικού του θα σας ενθουσιάσει, ενώ η συσκευασία των 50 τεμαχίων θα σας καλύψει για πολλές μέρες. Απολαύστε τον καφέ σας με στυλ και άνεση με το ποτήρι χαρτίνο Coffee Time!
Τιμή 1,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου cream crackers σίτου 140gr

Κάθε Cream Cracker φτιάχνεται με όλη την τέχνη και την αγάπη για δημιουργία της εταιρείας Παπαδαδοπούλου. Ζυμώνεται με φυσικό προζύμι, διπλώνοντας 1.296 φύλλα λεπτής ζύμης και ψήνονται προσεκτικά στο φούρνο. Ένα προϊόν που συνδυάζει την ανάλαφρη, τραγανή υφή με την υψηλή διατροφική αξία καθημερινά για εσάς.

Τιμή 1,60 €

Ποτήρι πλαστικό frosty 8x9,5cm

Το πλαστικό frosty ποτήρι 8x9,5cm είναι ο απόλυτος σύντροφος για κάθε σας πάρτι! Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα κάνει κάθε σας εκδήλωση αξέχαστη. Αναβαθμίστε το στυλ των εκδηλώσεών σας με το ποτήρι frosty και αφήστε τους καλεσμένους σας να απολαύσουν τα ποτά τους με στυλ και φινέτσα!
Τιμή 0,79 €

Fairy υγρό πιάτων χαμομήλι 800ml

Το υγρό πιάτων της εταιρείας Fairy δρα ενάντια στα λίπη και τα υπολείμματα τροφών, καθαρίζει σε βάθος, ξεβγάζεται εύκολα και δεν αφήνει κατάλοιπα.

Τιμή 3,07 €

Gliss σαμπουάν biotech restore 250ml

Το Gliss σαμπουάν biotech restore 250ml της Schwarzkopf Gliss είναι το ιδανικό προϊόν για να αναζωογονήσετε τα μαλλιά σας. Η μοναδική του φόρμουλα ενισχύει την τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες, ενώ παράλληλα προσφέρει εντατική ενυδάτωση. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, λαμπερά και ενισχυμένα, ενώ προστατεύει από τις ζημιές που προκαλούνται από το styling και το περιβάλλον. Αποκτήστε το Gliss σαμπουάν biotech restore τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 2,84 €