• ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ ΜΕ ΦΥΤΟ Νο15
  • ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ ΜΕ ΦΥΤΟ Νο15

ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ ΜΕ ΦΥΤΟ Νο15

Αναβαθμίστε τον κήπο σας με το πλαστικό γλαστράκι Νο15 με φυτό! Με μοναδικό design και υψηλή ποιότητα, αυτό το γλαστράκι θα δώσει έναν αέρα φρεσκάδας και ομορφιάς στον εξωτερικό σας χώρο. Αγοράστε το τώρα και δημιουργήστε έναν μοναδικό και ζωντανό κήπο που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη!
40596
5203642143127
3,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κρεμαστρα περιστρεφομενη 41x21cm 3τεμ

Η κρεμάστρα περιστρεφόμενη 41x21cm 3τεμ είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση των ρούχων σας στην ντουλάπα σας. Με την πρακτική και λειτουργική σχεδίασή της, σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χώρο και να κρεμάτε τα ρούχα σας με ευκολία. Η ποιότητα και η αντοχή της θα σας ενθουσιάσουν, ενώ η ευελιξία της σας επιτρέπει να τη χρησιμοποιήσετε για ρούχα, αξεσουάρ και πολλά άλλα. Αποκτήστε τώρα την κρεμάστρα περιστρεφόμενη και απολαύστε την τάξη ?
Τιμή 1,71 €

ΠΟΤΗΡΙ CASABLANCA ΔΙΑΦΑΝΟ 200ml (GC-19)

Αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πότο με το πολυτελές ποτήρι Casablanca 200ml. Με το διαφανές σχεδιασμό του, θα αναδείξει το αγαπημένο σας ποτό και θα προσθέσει ένα άγγιγμα πολυτέλειας και κομψότητας στην στιγμή σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα ποτού με στυλ και φινέτσα.
Τιμή 1,65 €

ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΡΟΛΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟΥ Α'(200ΤΕΜ/ΡΟΛΟ) 37CM

Αυτό το σακουλάκι ρολό μανάβικου είναι το τέλειο εργαλείο για κάθε κατάστημα. Με μήκος 37 εκατοστά και 200 τεμάχια ανά ρολό, παρέχει αρκετή ποσότητα για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας. Είναι κατασκευασμένο από υλικό υψηλής ποιότητας που είναι ανθεκτικό και αξιόπιστο. Μην αφήνετε τους πελάτες σας να φύγουν χωρίς να αγοράσουν ένα από αυτά τα υπέροχα σακουλάκια ρολό μανάβικου!
Τιμή 2,18 €

Κορυφαία προϊόντα

Fresh box φαγητοδοχείο στρόγγυλο 3 θέσεων με καπάκι 1,35lt

Το Fresh Box φαγητοδοχείο στρόγγυλο 3 θέσεων με καπάκι 1,35lt είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα φαγητά σας φρέσκα και νόστιμα. Με χωρητικότητα 1,35lt και τρεις θέσεις, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε το φαγητό σας με ασφάλεια και άνεση. Απολαύστε το φαγητό σας όπου κι αν βρίσκεστε με το Fresh Box φαγητοδοχείο!
Τιμή 2,32 €

Κύκλωψ απλώστρα ρούχων 18m αλουμινίου πτυσσόμενη τριπλή

Η "Κύκλωψ απλώστρα ρούχων 18m αλουμινίου πτυσσόμενη τριπλή" φαίνεται να είναι μια απλώστρα ρούχων που κατασκευάζεται από αλουμίνιο και διαθέτει τρία επίπεδα απλώματος, συνολικού μήκους 18 μέτρων.

Τιμή 19,93 €

Fairy υγρό πιάτων πράσινο μήλο 400ml

Το υγρό πιάτων Fairy Μήλο χαρίζει αστραφτερά πιάτα, ενώ αφήνει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας στην κουζίνα σας. Δοκιμάστε και τις κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum All in One για αστραφτερά πιάτα και πεντακάθαρο πλυντήριο.

Τιμή 1,60 €