• ΠΟΤΗΡΙ ΧΑΡΤΙΝΟ KRAFT (SINGLE WALL)(12οz) - (50τεμ.)
  • ΠΟΤΗΡΙ ΧΑΡΤΙΝΟ KRAFT (SINGLE WALL)(12οz) - (50τεμ.)

ΠΟΤΗΡΙ ΧΑΡΤΙΝΟ KRAFT (SINGLE WALL)(12οz) - (50τεμ.)

Το ποτήρι χάρτινο Kraft είναι η ιδανική επιλογή για τον καφέ σας! Με μονό τοίχωμα και χωρητικότητα 12oz, είναι ο τέλειος σύντροφος για τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό χαρτί Kraft, είναι περιβαλλοντικά φιλικό και εξαιρετικά ανθεκτικό. Απολαύστε τον καφέ σας με στυλ και άνεση, χωρίς να συμβιβάζεστε στην ποιότητα!
41474
5213006892516
1,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σετ ρακετες cars

Το σετ ρακετών Cars είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της ταχύτητας και της δράσης! Με μοναδικό design που εντυπωσιάζει και χρώματα που ξεχωρίζουν, αυτές οι ρακέτες θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν πραγματικός πρωταθλητής. Αποκτήστε το σετ ρακετών Cars τώρα και ετοιμαστείτε για τον απόλυτο αγώνα! Μην το χάσετε!
Τιμή 7,09 €

Κορυφαία προϊόντα

Aroxol σκοροκτόνο φακελάκι με λεβάντα 3τεμ Aroxol σκοροκτόνο φακελάκι με λεβάντα 3τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Aroxol σκοροκτόνο φακελάκι με λεβάντα 3τεμ

Τα σκοροκτόνα AROXOL Full Season φακελάκια, προστατεύουν αποτελεσματικά από τον σκόρο τα μάλλινα (πλεκτά, χαλιά, κοστούμια), γούνες και δερμάτινα που διατηρούνται σε κλειστούς χώρους, ενώ παράλληλα αρωματίζουν διακριτικά τον χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχουν. Το δρων συστατικό, διαχέεται σταδιακά μέσω ειδικής διαπερατής συσκευασίας του φακέλου.

Κατάλληλα για ντουλάπες και συρτάρια. Δεν λεκιάζουν τα ρούχα.

Κανονική τιμή 2,83 € Τιμή 2,40 €
  • -0,43 €
  • -0,43 €

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης λουλούδια της λίμνης 1lt

Έντονο άρωμα που διαρκεί περισσότερο. Το Ajax ανανεώνεται με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και 100% καθαριστική δύναμη. 94% βιοδιασπώμενη σύνθεση. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και καπάκι. Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Παρασκευάζεται σε πιστοποιημένο εργοστάσιο μηδενικών αποβλήτων. Vegan.

Τιμή 1,69 €

Κυκλωψ λεκανη νo 171 ορθογωνια 16,5 lt

Η Κυκλωψ λεκάνη νο 171 ορθογωνια 16,5 lt είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας εργασία στον κήπο ή τον χώρο σας. Με την ανθεκτική κατασκευή της και τη μεγάλη χωρητικότητά της, σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε τώρα την Κυκλωψ λεκάνη και απολαύστε την άνεση και την αξιοπιστία που σας προσφέρει!
Τιμή 3,04 €

Dk τετράγωνο ποτηράκι πλαστικό, διάφανο, 85cc 30τεμ

Το τετράγωνο πλαστικό ποτηράκι Dk διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό και χωρητικότητα 85cc, κάνοντάς το ιδανικό για κάθε είδους ποτό. Η διαφάνεια του προσθέτει μια πινελιά κομψότητας σε κάθε εκδήλωση. Με συσκευασία 30 τεμαχίων, είναι η τέλεια επιλογή για κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας!
Τιμή 2,76 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού