• ΜΥΓΟΠΑΓΙΔΑ QUALITY
  • ΜΥΓΟΠΑΓΙΔΑ QUALITY

ΜΥΓΟΠΑΓΙΔΑ QUALITY

48667
5206774207156
6,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΥΚΛΩΨ ΚΟΥΒΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ 16 lit

Το ΚΥΚΛΩΨ ΚΟΥΒΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ 16 lit είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε γεωργό και αγρότη. Με χωρητικότητα 16 λίτρων, αυτός ο κουβάς είναι ανθεκτικός και λειτουργικός για κάθε χρήση. Είναι ο συνοδοιπόρος σας στην καθημερινή εργασία στο αγρόκτημα και θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με απόλυτη επιτυχία. Αποκτήστε τον ΚΥΚΛΩΨ ΚΟΥΒΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ 16 lit σήμερα και κάντε τη ζωή σας στο αγρόκτημα ευκολότερη και πιο αποτελεσματική!
Τιμή 4,95 €

Κυκλωψ καλαθι γραφειου νο 555

Το Κυκλωψ καλάθι γραφείου νο 555 της εταιρίας είναι ο τέλειος σύμμαχος για κάθε γραφείο. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό του, προσφέρει άνεση και οργάνωση στον χώρο εργασίας σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και αξιόπιστο για μακροχρόνια χρήση. Με τον Κυκλωψ καλάθι γραφείου νο 555, η τάξη και η λειτουργικότητα έρχονται στο επίκεντρο της εργασίας σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο εργασ
Τιμή 1,54 €

TNS ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΑΝΔΡΙΚΕΣ (42-45) - (T-20Μ)

Οι TNS ανδρικές παντόφλες είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Με το μοντέρνο σχεδιασμό τους και την άνετη εφαρμογή τους, θα νιώθετε άνετα και στυλάτοι όλη μέρα. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής τους εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και άνεση. Αποκτήστε τις τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας με στυλ και άνεση!
Τιμή 5,17 €

Κορυφαία προϊόντα

Trolli ζελεδάκι burger 60x10gr

Το Trolli ζελεδάκι burger 60x10gr είναι το τέλειο σνακ για να ικανοποιήσετε την πείνα σας με έναν διασκεδαστικό τρόπο. Με τη μοναδική του γεύση και την πλούσια υφή, θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 11,72 €

Melissa αχιβάδα ψιλή 500gr

Η ψιλή αχιβάδα Melissa, παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση. 

Τιμή 1,26 €

Every day σερβιέτες hyperdry maxi night 30τεμ

Η EVERYDAY ΤΡΙΠΛΗ HYPERDRY MAXI NIGHT 30TEM είναι η ιδανική επιλογή για άνεση και προστασία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Με τεχνολογία υπεραπορρόφησης και τριπλή προστασία, σας εξασφαλίζει αίσθηση ξηριάς και άνεσης όλο το βράδυ. Αποκτήστε τώρα την EVERYDAY ΤΡΙΠΛΗ HYPERDRY MAXI NIGHT 30TEM και απολαύστε ήρεμο ύπνο χωρίς ανησυχίες.
Τιμή 4,27 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με πορτοκάλι 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,24 €