• Νέο
  • Νάουσα μαρμελάδα μύρτιλο με στέβια 330gr
  • Νάουσα μαρμελάδα μύρτιλο με στέβια 330gr
  • Νάουσα μαρμελάδα μύρτιλο με στέβια 330gr
  • Νάουσα μαρμελάδα μύρτιλο με στέβια 330gr

Νάουσα μαρμελάδα μύρτιλο με στέβια 330gr

50963
5201049304721
5,74 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΩΜΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ ΔΙΑΦΑΝΟ 1053 (11x3,1cm)

Το διαφανές πώμα μπουκαλιών διαστάσεων 11x3,1cm είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του κρασιού. Με το μοντέρνο και κομψό design του, αναβαθμίζει κάθε μπουκάλι κρασιού και το κάνει να ξεχωρίζει. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, προσφέροντας μεγάλη αντοχή και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο πώμα μπουκαλιών που θα κλέψει τις εντυπώσεις κάθε φορά που θα το χρησιμοποιείτε!
Τιμή 0,87 €

Κορυφαία προϊόντα

Fissan baby σαμπουάν & αφρόλουτρο 2σε1 400ml

Σαμπουάν & Αφρόλουτρο 2σε1 με ειδική αντλία & ήπια σύνθεση με γλυκερίνη και φυσικό εκχύλισμα μελιού.

Χωρίς σαπούνι, οινόπνευμα και άλλες χρωστικές. Με PH φιλικό προς τη βρεφική επιδερμίδα. Δερματολογικά ελεγμένο.

Ιδανικό για την καθημερινή υγιεινή του μωρού.

Τιμή 3,40 €

Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων blue oxygen 70μεζ

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη Classic της Soft διαλύεται σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείται για λεκέδες, όπως βρωμιά, λάσπη ή γρασίδι. Η εφαρμογή του απευθείας πάνω στους λεκέδες πριν από την πλύση δεν συνιστάται. Τοποθετήστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας χρησιμοποιώντας τη μεζούρα, ώστε να διαλυθεί πιο γρήγορα.

Διαρκεί για 70 πλύσεις με τη δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 μεζούρα για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 μεζούρα είναι αρκετή για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 7,12 €

Κουτάλα ξύλινη 40cm

Η κουτάλα ξύλινη 40cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της, είναι ιδανική για την ανακάτεμα των συστατικών σας με άνεση και άνετο χειρισμό. Η εργονομική σχεδίασή της θα σας βοηθήσει να μαγειρεύετε με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 1,00 €

Septona αυτοκόλλητα αδιάβροχα επιθέματα 20τεμ

Aδιάβροχοι ταχυεπίδεσμοι ειδικά σχεδιασμένοι για να αποτελούν τον σύμμαχό σας για την άμεση φροντίδα των καθημερινών μικροτραυματισμών.

Διαθέτουν ειδική γάζα που δεν κολλάει στην πληγή και κόλλα νέας τεχνολογίας που κολλάει ισχυρά χωρίς να προκαλεί ερεθισμό. 

Προστατεύουν αποτελεσματικά την πληγή και είναι σχεδόν αόρατοι. 

Διατίθενται σε 4 διαφορετικά μεγέθη και σχήματα.

Τιμή 1,23 €

Κυκλωψ λεκανη νo 171 ορθογωνια 16,5 lt

Η Κυκλωψ λεκάνη νο 171 ορθογωνια 16,5 lt είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας εργασία στον κήπο ή τον χώρο σας. Με την ανθεκτική κατασκευή της και τη μεγάλη χωρητικότητά της, σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε τώρα την Κυκλωψ λεκάνη και απολαύστε την άνεση και την αξιοπιστία που σας προσφέρει!
Τιμή 3,04 €