• Το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr, Το Μάννα - 1
  • Το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr, Το Μάννα - 2
  • Το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr, Το Μάννα - 3
  • Το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr, Το Μάννα - 4
  • Το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr, Το Μάννα - 5
  • Το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr, Το Μάννα - 6
  • Το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr, Το Μάννα - 1
  • Το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr, Το Μάννα - 2
  • Το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr, Το Μάννα - 3
  • Το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr, Το Μάννα - 4
  • Το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr, Το Μάννα - 5
  • Το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr, Το Μάννα - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΤο Μάννα

Το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr,

Το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr από την εταιρία Το Μάννα είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απαλή γεύση του λαδιού και την τραγανή υφή του παξιμαδιού, σίγουρα θα σας κερδίσει. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
24238
5201882005731
3,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΕΡΙ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΠΟΤΗΡΙ - (ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΩΜΑΤΑ) (05-950-2900)

Το TNS αρωματικό κερί σε γυάλινο ποτήρι είναι το τέλειο προϊόν για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα πλήρη χαλάρωσης και ευεξίας στον χώρο σας. Με μια μεγάλη ποικιλία αρωμάτων που μπορείτε να επιλέξετε, το TNS αρωματικό κερί θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και αρμονίας. Αφήστε το άρωμα να σας αγκαλιάσει και να σας χαλαρώσει, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία που θα σας κάνει να θέλετε να το αποκτήσετε αμέσως.
Τιμή 1,36 €

MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ DARK 100gr - 23

Η MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ DARK 100gr είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της σκούρας σοκολάτας. Με την πλούσια γεύση και την απαλή υφή της, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα τη MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ DARK 100gr και ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 1,06 €

Tns πατακι 50x80cm mat/5080 39-800-0057

Το Tns πατάκι 50x80cm mat/5080 39-800-0057 της εταιρίας Tns είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε τον χώρο σας με στυλ και πρακτικότητα. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο σχεδιασμό, αυτό το πατάκι θα προσθέσει ένα αίσθημα ζεστασιάς και άνεσης στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 1,80 €

Καθαριστης δαπεδου 33cm ιταλικο πασο

Υπερ-αποτελεσματικός καθαριστής δαπέδου 33cm ιταλικής ποιότητας, που θα κάνει το σπίτι σας να λάμπει! Απομακρύνει τους λεκέδες και τη βρωμιά με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το τώρα και κάντε τον καθαρισμό του σπιτιού σας παιχνιδάκι!
Τιμή 4,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Ινδία σόδα 20gr

Η σόδα είναι ένα άλας που χρησιμοποιείται συχνά στη μαγειρική για διάφορους λόγους. Ένα πολύ κοινό χρήση είναι να χρησιμοποιείται ως αρτύματα σε ζύμες και ανακατεύεται με τα υγρά συστατικά για να προκαλέσει ανύψωση του ζυμάριου και να το καθιστά αφράτο. Επίσης, χρησιμοποιείται ως ουδέτερος αφρικτικός παράγοντας για να αυξήσει τον όγκο των ζυμαρικών και των αρτοπροϊόντων.

Στη μαγειρική, η σόδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως παράγοντας που καταπραΰνει την οξύτητα σε ορισμένα φαγητά. Πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή, καθώς μπορεί να επηρεάσει τη γεύση του φαγητού. 

Σε πολλές συνταγές μαγειρικής, η σόδα χρησιμοποιείται σε πολύ μικρές ποσότητες και πρέπει να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες της συνταγής για να αποφευχθούν άσχημες εκπλήξεις στη γεύση του φαγητού.

Τιμή 0,31 €
Misko κριθαράκι χονδρό 500gr Misko - 1 Misko κριθαράκι χονδρό 500gr Misko - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Misko κριθαράκι χονδρό 500gr

Το πιο παραδοσιακό σχήμα κοντού ζυμαρικού, γνωστό από τις παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς. Έχει σχήμα σπόρου σιταριού και είναι πολύ γευστικό σε γιουβετσάκι, με αρνάκι και σε ραγού. Βέβαια, δεν αποκλείονται και πρωτότυπες συνταγές ..

Τιμή 1,16 €

Swiffer duster ανταλλακτικά 360o 5τεμ

Τα Swiffer duster ανταλλακτικά 360ο 5τεμ της Swiffer είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την καινοτόμο τεχνολογία τους, αγκαλιάζουν και συλλέγουν τη σκόνη από κάθε γωνία, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα καθαρό περιβάλλον με ελάχιστη προσπάθεια.
Τιμή 7,90 €

Frut up αναψυκτικό γκαζόζα 330ml

Το Frut Up αναψυκτικό γκαζόζα σε συσκευασία 330ml είναι μια δροσιστική και αφιλτράριστη επιλογή για όσους απολαμβάνουν τη γεύση της γκαζόζας. Η γκαζόζα είναι γνωστή για τη φρεσκάδα και το αφρώδες της χαρακτηριστικό, καθιστώντας την απόλαυση αυτού του αναψυκτικού μια διασκεδαστική εμπειρία.

Τιμή 0,39 €

Viva χυμός νέκταρ πορτοκάλι 1lt

Ανανεωτικός, φρέσκος και γεμάτος ζωντάνια, ο Viva χυμός νέκταρ πορτοκάλι 1lt είναι η ιδανική επιλογή για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ενέργεια και γεύση. Με τη φρεσκάδα του φυσικού πορτοκαλιού και την υψηλή ποιότητα της μάρκας Viva, αυτός ο χυμός θα σας κερδίσει με την απλότητα και τη γεύση του. Ανακαλύψτε τη γευστική απόλαυση του Viva χυμού νέκταρ πορτοκάλι και αφεθείτε σε μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσης και αναζωογόνησης.
Τιμή 1,23 €