• Altura τονοσαλάτα μεξικάνα 150gr Altura - 1
  • Altura τονοσαλάτα μεξικάνα 150gr Altura - 2
  • Altura τονοσαλάτα μεξικάνα 150gr Altura - 3
  • Altura τονοσαλάτα μεξικάνα 150gr Altura - 4
  • Altura τονοσαλάτα μεξικάνα 150gr Altura - 5
  • Altura τονοσαλάτα μεξικάνα 150gr Altura - 6
  • Altura τονοσαλάτα μεξικάνα 150gr Altura - 1
  • Altura τονοσαλάτα μεξικάνα 150gr Altura - 2
  • Altura τονοσαλάτα μεξικάνα 150gr Altura - 3
  • Altura τονοσαλάτα μεξικάνα 150gr Altura - 4
  • Altura τονοσαλάτα μεξικάνα 150gr Altura - 5
  • Altura τονοσαλάτα μεξικάνα 150gr Altura - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAltura

Altura τονοσαλάτα μεξικάνα 150gr

Τονοσαλάτα Μεξικάνα από την εταιρεία Altura με τόνο, κόκκινα φασόλια, καλαμπόκι, καρότο και κόκκινη πιπεριά.

2570
5200315734248
1,72 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Τονοσαλάτα Μεξικάνα από την εταιρεία Altura με τόνο, κόκκινα φασόλια, καλαμπόκι, καρότο και κόκκινη πιπεριά.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ζαναέ κρεμμυδάκια μαγειρεμένα για στιφάδο 280gr

Το Ζαναέ στιφάδο είναι ένα πιάτο της ελληνικής κουζίνας που περιλαμβάνει μοσχαρίσιο κρέας στη σάλτσα του, με κρεμμύδια, σκόρδο, κόκκινο κρασί και μπαχαρικά. Συνήθως σε μια συσκευασία 280gr περιέχονται τα υλικά για ένα μερίδα. Το Ζαναέ στιφάδο συνήθως σερβίρεται με ρύζι, πατάτες ή πουρέ πατάτας.

Τιμή 2,86 €

Rio mare insalatissime σαλάτα με τόνο & φακές 160gr

Η Rio mare insalatissime σαλάτα με τόνο & φακές 160gr είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα σας κερδίσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε τον τόνο υψηλής ποιότητας συνδυασμένο με τις θρεπτικές φακές, σε ένα πρακτικό και νόστιμο γεύμα που μπορείτε να απολαύσετε οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Αποκτήστε τη Rio mare insalatissime σαλάτα τϋρο & φακές 160gr τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας μαγέψει!
Τιμή 3,22 €

Bonduelle κόκκινα φασόλια 200gr

Γευστικά κόκκινα φασόλια που μπορούν να συνδυαστούν με πολλές άλλες γεύσεις. Ιδανικά για ζεστά γεύματα και σαλάτες. Πλούσιο σε εδώδιμες ίνες.

Τιμή 1,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless υγρό καθαριστικό τουλέτας wc παπί με άρωμα φρεσκάδας ωκεανού 750ml

Το Endless καθαριστικό wc παπί με φρεσκάδα ωκεανού 750ml της εταιρίας Endless είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε το μπάνιο σας καθαρό και δροσερό. Η φρεσκάδα του ωκεανού θα δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που θα κάνει το μπάνιο σας να μοιάζει σαν καινούριο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και δροσερό μπάνιο κάθε μέρα!
Τιμή 1,71 €

Svim κρεμαστράκι βεντούζα 4τεμ

Κρεμαστράκια της εταιρείας Svim τα οποία αποτελούν κατάλληλη επιλογή για να τα χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα σας για να κρεμάσετε πετσέτες, εργαλεία μαγειρικής και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο στο οποίο θέλετε να έχετε άμεση πρόσβαση. Επίσης μπορούν να βρουν εφαρμογή και σε άλλους χώρους του σπιτιού σας, όπως στο μπάνιο για να τοποθετείτε προϊόντα για την προσωπική σας περιποίηση. Τοποθετούνται με βεντούζα και έτσι δε θα χρειαστεί να ανοίξετε τρύπες, ενώ παράλληλα μπορείτε να τα αφαιρείτε και να τα μετακινείτε κάθε στιγμή χωρίς να αφήνετε ίχνη ή τρύπες.

Τιμή 1,84 €

Κύκλωψ στίφτης οβάλ No226

Ο Κύκλωψ στίφτης οβάλ No226 είναι ένα πρακτικό και απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον οβάλ στίφτη, μπορείτε να στύψετε φρούτα όπως λεμόνια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και άλλα, για την εξαγωγή του χυμού τους. Είναι ιδανικός για την προετοιμασία φρέσκων χυμών, γλυκών συνταγών, κοκτέιλ, σαλάτες και πολλά ακόμα.

Τιμή 1,03 €

Κύκνος μουστάρδα με μέλι χωρίς γλουτένη 250gr

Η μουστάρδα με μέλι της εταιρίας Κύκνος είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα τραπέζι. Με την αρμονική συνδυαστική γεύση της μουστάρδας και του μελιού, αυτή η μουστάρδα θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Επιπλέον, η μουστάρδα της εταιρίας Κύκνος είναι χωρίς γλουτένη, κάνοντας την κατάλληλη για όλους. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,98 €