• VIOMES ΛΕΚΑΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ Νο 64 11,5LT
  • VIOMES ΛΕΚΑΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ Νο 64 11,5LT

VIOMES ΛΕΚΑΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ Νο 64 11,5LT

48546
5203493050643
2,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αρετη τουρσι σκαφακι 360gr, πικλες λαχανικων

Η Αρετή τουρσί σκαφάκι 360gr με τις πικλες λαχανικών είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με τη μοναδική του γεύση και ποιότητα. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα και ανακαλύψτε τη γευστική απόλαυση που προσφέρει. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,89 €

Zero καραμελες 32gr,x12τεμ ευκαλυπτος μαστιχα

Η Zero καραμέλες 32gr, x12 τεμ ευκαλύπτου μαστίχας είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την απίστευτη γεύση του. Απολαύστε την φρεσκάδα του ευκαλύπτου και τη γλυκιά γεύση της μαστίχας σε κάθε δαγκωνιά. Αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι και θα σας κερδίσει με την ποιότητά του. Μην χάσετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε!
Τιμή 12,10 €

Ταινια αλουμινοταινια primo 48mm x 5m

Η ταινία αλουμινόταινια Primo 48mm x 5m είναι η ιδανική λύση για κάθε επισκευή και εργασία. Με την αξιοπιστία και ποιότητα της εταιρίας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το προϊόν θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τώρα την ταινία αλουμινόταινια Primo και ανακαλύψτε τη διαφορά στην ποιότητα και απόδοση!
Τιμή 0,84 €

Κορυφαία προϊόντα

Ζαναέ χταπόδι σε πικάντικη σάλτσα 100gr

Χταπόδι της εταιρίας Ζαναε, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Τρώγεται σαν συνοδευτικός θαλασσινός μεζές, αλλά συνδυάζεται τέλεια και με σαλάτες.

Τιμή 4,39 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία olio di argan 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα έλαιο argan, σε συσκευασία 1 λίτρου, συνδυάζει την ευκολία της αντλίας με τα ευεργετικά χαρακτηριστικά του έλαιου argan. Η ειδικά σχεδιασμένη αντλία καθιστά τη χρήση βολική και αποτελεσματική, ενώ η φόρμουλα του παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό και φροντίδα του δέρματος.

Τιμή 1,05 €

Arpa σαρδέλα σε φυτικό λάδι 125gr

Η αρπα σαρδέλα σε φυτικό λάδι είναι ένα δημοφιλές ελληνικό προϊόν που παρασκευάζεται από φρέσκες σαρδέλες που έχουν πιαστεί στο Αιγαίο Πέλαγος. Οι σαρδέλες καθαρίζονται και στη συνέχεια τις βράζουν και τις αποξηραίνουν, προτού τις βάλουν σε βαζάκι μαζί με φυτικό λάδι, αλάτι και άλλα μυρωδικά.

Τιμή 1,04 €