• Anna faggio cafe crisp ατομικά μπισκότα για καφέ 25τεμ 150gr  - 1
  • Anna faggio cafe crisp ατομικά μπισκότα για καφέ 25τεμ 150gr  - 1

Anna faggio cafe crisp ατομικά μπισκότα για καφέ 25τεμ 150gr

Ανανεωτικά μπισκότα Anna Faggio Cafe Crisp για να συνοδεύσουν τέλεια τον καφέ σας. Απολαύστε την τραγανή γεύση και το αρωματικό άρωμα αυτών των μοναδικών μπισκότων, που θα σας κάνουν να θέλετε να τα αγοράσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τώρα τα δικά σας 25 ατομικά μπισκότα σε συσκευασία 150gr και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
35084
5412481500019
1,81 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Croco crackers με τυρί 400gr

Αλμυρά σνακ με γεύση τυρί της εταιρείας Croco που αποτελούν ιδανικά συνοδευτικά για την μπύρα ή το κρασί σας.

Τιμή 1,71 €

Amaretti classic γκοφρέτα με γέμιση κρέμα κακάο 12x68gr

Η Amaretti classic γκοφρέτα με γέμιση κρέμα κακάο 12x68gr της εταιρίας Bingo είναι ένα απολαυστικό γλυκό προϊόν που σίγουρα θα σας κερδίσει. Η λεπτή γκοφρέτα συνδυάζεται με την πλούσια κρέμα κακάο, δημιουργώντας μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε την ως επιδόρπιο με έναν καφέ ή τσάι, ή ακόμα και σαν γλυκό σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή τη νόστιμη γκοφρέτα και να απολαύσετε τη γλυκιά γεύση της!
Τιμή 8,06 €

Παπαδοπούλου mini pick crackers με pizza 70gr

Το αγαπημένο σνακ για κάθε ώρα της ημέρας! Οι νόστιμες Mini Pick Crackers με γεύση pizza από την Παπαδοπούλου είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο σνακ. Απολαύστε τις μόνες τους ή μοιραστείτε τις με φίλους και οικογένεια. Με την απίστευτα νόστιμη γεύση τους, οι Mini Pick Crackers θα σας κερδίσουν αμέσως!
Τιμή 0,82 €

Κορυφαία προϊόντα

17 delicatessen μουστάρδα πικάντικη 250ml

Η ποικιλία γεύσεων και η εξαιρετική ποιότητα της Μουστάρδας 17 Delicatessen εξασφαλίζει μοναδική και πλούσια γεύση στα φαγητά που εσείς παρασκευάζετε. Μπορεί να συνοδεύσει το κρέας, το κοτόπουλο, τα μπιφτέκια, τα σάντουιτς, τις τηγανιτές και τις ψητές πατάτες, ικανοποιώντας κάθε γευστική προτίμηση.

Τιμή 1,01 €

Μπαρμπα Γιάννης τουρσί πίκλες 350gr

Τουρσί της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο ή το τσίπουρο ενώ είναι ιδανικό σε περιόδους νηστείας.

Τιμή 2,04 €

Oscar κουβερτούρα λευκή σε σταγόνες 100gr

Κουβερτούρα της εταιρείας Oscar, που θα δώσει στα γλυκά σας βελούδινη υφή και γεύση σοκολάτας. Λιώνει εύκολα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικό μέσα στο μείγμα των γλυκών, ως γέμιση σε τάρτες ή ως επικάλυψη σε μπισκότα, κουλουράκια, κέικ και τούρτες.

Τιμή 1,69 €

Ajax υγρό καθαριστικό τζαμιών οβίδα floral fiesta 500ml

Το Ajax υγρό καθαριστικό τζαμιών οβίδα floral fiesta 500ml είναι το ιδανικό προϊόν για λαμπερά και αψεγάδιαστα τζάμια. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφήνει ένα αναζωογονητικό άρωμα floral fiesta που θα σας κατακτήσει. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη λάμψη στο σπίτι σας!

Τιμή 1,87 €