• ΦΑΡΑΣΙ ΟΡΘ/ΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ + ΚΟΝΤΑΡΙ ΜΕΤΑΛ.
  • ΦΑΡΑΣΙ ΟΡΘ/ΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ + ΚΟΝΤΑΡΙ ΜΕΤΑΛ.

ΦΑΡΑΣΙ ΟΡΘ/ΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ + ΚΟΝΤΑΡΙ ΜΕΤΑΛ.

48646
5202351760083
1,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

SMARTEX ΣΕΝΤΟΝΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ 32cm - (160x200cm)

Το SMARTEX σεντόνι με λάστιχο 32cm σε διαστάσεις 160x200cm είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιό σας με στυλ και άνεση. Με ύφασμα υψηλής ποιότητας και ειδική επεξεργασία που εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή, αυτό το σεντόνι θα σας προσφέρει έναν άνετο ύπνο κάθε νύχτα. Η εφαρμογή του λάστιχου 32cm εξασφαλίζει ότι θα παραμείνει σταθερό στο στρώμα σας χωρίς να ξεφεύγει. Ανανεώστε την αισθητική του υπνοδωματίου σας και απολαύστε έν?
Τιμή 9,62 €

Vellis σφουγγαριστρα επαγγελματικη με νημα λευκη 400gr,

Η Vellis σφουγγαρίστρα επαγγελματική με νήμα λευκή 400gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία καθαρισμοών. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής από την εταιρία Vellis, αυτή η σφουγγαρίστρα εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα καθαρισμοών χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας για επαγγελματικά αποτελέσματα!
Τιμή 3,32 €

Uniglass 96504 ποτηρι γυαλινο σαμπανιας kouros 18,5cl 6τεμ

Το ποτήρι γυαλίνο σαμπάνιας Kouros 18,5cl 6τμχ της Uniglass είναι ο απόλυτος σύντροφος κάθε γιορτινής στιγμής. Με το λεπτό, κομψό design του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα σας κάνει να αισθανθείτε πραγματικά ξεχωριστοί κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Απογειώστε κάθε γεύση και δημιουργήστε μοναδικές στιγμές πανηγυρισμού με το ποτήρι αυτό. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το να σας συνοδεύει σε κάθε ειδική στιγμή!
Τιμή 6,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Vincinni γκοφρετάκια με γάλα & κακάο 250gr

Τα Vincinni γκοφρετάκια με γάλα και κακάο 250γρ είναι ένα νόστιμο και δημοφιλές γλυκό προϊόν. Τα γκοφρετάκια αυτά κατασκευάζονται από την εταιρεία Vincinni και προσφέρουν μια γευστική εμπειρία που συνδυάζει τη γλυκιά γεύση του γάλακτος και του κακάο με την τραγανή υφή της γκοφρέτας.

Τιμή 1,39 €

Ματίνα μοσχοκάρυδο χονδρό 3τεμ

Οι σπόροι του τροπικού δέντρου της μοσχοκαρυδιάς, έχουν ανοιχτόχρωμο καφέ χρώμα εξωτερικώς, έντονο άρωμα οβαλ σχήμα και περίπου 2 πόντους διάμετρο. Στο εσωτερικό, υπάρχουν πυκνά στρώματα αμυλούχων ιστών και ευωδιαστό λάδι. Χρησιμοποιούνται ευρέως στην αρτοποιία και στη ζαχαροπλαστική.

Τιμή 1,20 €

Εδέσσης γλυκό του κουταλιού με σύκο 453gr

Το γλυκό του κουταλιού με σύκο 453γρ από την εταιρεία Εδέσσης φαίνεται να είναι μια γλυκιά λιχουδιά που περιλαμβάνει το φυσικό άρωμα και γεύση των σύκων, σε μορφή γλυκού του κουταλιού.

Τιμή 2,80 €

Μάκβελ κριθαράκι μέτριο 675gr

Το Μάκβελ κριθαράκι μέτριο 675gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γευστικό και θρεπτικό προϊόν. Με τη μοναδική του γεύση και την πλούσια θρεπτική του αξία, το κριθαράκι Μάκβελ θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το ως πρωινό ή σνακ και ανακαλύψτε την απόλαυση της υγιεινής διατροφής με το Μάκβελ κριθαράκι μέτριο 675gr.
Τιμή 1,04 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι εφέ κρέμας 120τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι εφέ κρέμας 120τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος κάθε γονιού! Με τη μοναδική τους σύνθεση και την προσεγμένη σχεδίασή τους, προσφέρουν την ιδανική λύση για την αλλαγή του μωρού σας. Ξεχάστε τις ανησυχίες και απολαύστε την ευκολία και την άνεση που προσφέρουν τα Renkli μωρομάντηλα! Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωράκι σας τη φροντίδα που του αξίζει.
Τιμή 0,90 €