• VELLIS ΚΟΝΤΑΡΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΔΙΠΛΟ ΠΑΣΟ ΙΤΑΛ.ΕΝΙΣΧ.
  • VELLIS ΚΟΝΤΑΡΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΔΙΠΛΟ ΠΑΣΟ ΙΤΑΛ.ΕΝΙΣΧ.

VELLIS ΚΟΝΤΑΡΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΔΙΠΛΟ ΠΑΣΟ ΙΤΑΛ.ΕΝΙΣΧ. 120cm

48522
5203162030990
1,39 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TRIDENT SENSES STRAWBERRY 27gr

Η απίστευτη γεύση της φράουλας στο TRIDENT SENSES STRAWBERRY 27gr θα σας κάνει να το θέλετε αμέσως! Απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καθηλώσει και θα σας κάνει να το αγαπήσετε από την πρώτη μπουκιά. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποδράσετε από την καθημερινότητα χωρίς να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν!
Τιμή 1,01 €

Miglior γατοτροφη pate 100gr κοτοπουλο & κουνελι

Η Miglior γατοτροφή pate 100gr κοτόπουλο & κουνέλι της εταιρίας Morando Miglior προσφέρει μια λαχταριστή γεύση που θα ενθουσιάσει τον τετράποδο φίλο σας. Με φρέσκο κοτόπουλο και αφράτο κουνέλι, αυτή η γατοτροφή περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο γάτος σας για μια ισορροπημένη διατροφή. Απολαύστε την ποιότητα και τη γεύση της Miglior με κάθε μπουκιά!
Τιμή 0,49 €

Κορυφαία προϊόντα

Lux-Plast ποτήρι μπύρας διαφανές 400ml 50τεμ

Πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης της εταιρείας Lux κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 400ml. Διατίθενται σε διάφανο χρώμα και σε συσκευασία των 50 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 400ml

Συσκευασία: 50τμχ

Τιμή 1,62 €

Colgate οδοντόβουρτσα 360o charcoal gold μαλακή 1τεμ

Χειροκίνητη οδοντόβουρτσα με εργονομική λαβή και λεπτές ίνες με κωνικές άκρες που φτάνουν ανάμεσα στα δόντια και κατά μήκος της γραμμής των ούλων χαρίζοντας καλή στοματική υγεία.

Τιμή 1,55 €

Coral gas φιαλάκι με βαλβίδα 230gr

Η Coral gas φιάλη με βαλβίδα 230gr είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία που χρειάζεται να εργαστεί με αερόμπαλλον ή άλλες συσκευές. Με την αξιόπιστη ποιότητα της Coral gas, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το προϊόν θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας εργασία.
Τιμή 1,60 €

Melissa σπαγγετίνι No10 500gr

Από τα πιο λεπτά ζυμαρικά το Σπαγγέτινι Νο10 Melissa είναι ένα ζυμαρικό που παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια με χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Ένα λεπτό ζυμαρικό που είναι εξαιρετικά ευέλικτο ως βάση για το καθημερινό μαγείρεμα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιήθεί και σε πιο gourmet συνταγές.

Μαγειρεύεται σκέτο, με τυρί, με κόκκινες ή άσπρες σάλτσες.

Δένει ιδανικά με ελληνικές κλασικές συνταγές όπως τα μακαρόνια με κιμά, αλλά και με μοντέρνες συνταγές.

Χρόνος βρασμού: 6-7 λεπτά. Μαγειρεύεται σκέτο, με τυρί, με κόκκινες ή άσπρες σάλτσες.

Ελληνικά ζυμαρικά.

Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa.

Τιμή 1,04 €