• WOODSTONE ΤΗΓΑΝΙ (28,5x5cm)
  • WOODSTONE ΤΗΓΑΝΙ (28,5x5cm)

WOODSTONE ΤΗΓΑΝΙ (28,5x5cm)

Η τηγανιτή από την εταιρία WOODSTONE είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τις διαστάσεις 28,5x5cm, αυτή η τηγανιτή είναι ιδανική για την παρασκευή υγιεινών γευμάτων χωρίς να κολλάει το φαγητό. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και απόλυτη ικανοποίηση στη χρήση της. Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με την τηγανιτή WOODSTONE και απολαύστε τη μαγειρική εμπειρία σας!
37727
5204995009603
17,47 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Papoutsanis karavaki σαμπουαν 600ml λαμψη & ζωντανια αντλια

Ανανεωτικό σαμπουάν Papoutsanis karavaki 600ml για λαμπερά και ζωντανά μαλλιά. Απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που πλένετε τα μαλλιά σας με αυτό το εκλεπτυστικό σαμπουάν. Η απαλή υφή του και το εκλεπτυσμένο άρωμά του θα σας κάνουν να νιώσετε ανανεωμένοι και εντυπωσιασμένοι με τα αποτελέσματα. Αποκτήστε λαμπερά μαλλιά με το Papoutsanis karavaki σαμπουάν και ξεχωρίστε σε κάθε περίσταση!
Τιμή 2,60 €

Κυκλωψ φαρασι ορθοπεδικο αναδιπλουμενο

Το Κυκλωψ φαράσι ορθοπεδικό αναδιπλούμενο είναι η ιδανική λύση για τη στήριξη της πλάτης και τη βελτίωση της στάσης σας κατά τη διάρκεια της εργασίας σας ή της καθιστικής σας θέσης. Με την εξαιρετική ποιότητα και την άνετη εφαρμογή του, θα νιώσετε άμεσα τη διαφορά στην υγεία και την ευεξία σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και τη σταθερότητα που προσφέρει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 3,02 €

ΜΠΡΙΚΙ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ MAGIC FEST - (Ν.8)

Το ΜΠΡΙΚΙ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ MAGIC FEST - (Ν.8) είναι το τέλειο εργαλείο για κάθε λάτρη της μαγειρικής. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας μας, μπορείτε να απολαύσετε γρήγορα και εύκολα τις αγαπημένες σας συνταγές με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Αποκτήστε το ΜΠΡΙΚΙ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ MAGIC FEST - (Ν.8) σήμερα και εντυπωσιάστε τους φίλους σας με τις μαγειρικές σας ικανότητες!
Τιμή 9,49 €

Κορυφαία προϊόντα

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου soft cotton 250ml

Το Airwick ανανεώνει το σπίτι σας, απελευθερώνοντας την ιδανική ποσότητα αρώματος στον χώρο, με το σύστημα αυτόματου ψεκασμού. Περιέχει 3 επίπεδα αρώματος, για να καθορίζετε την ένταση που σας αρέσει. Ο νέος λεπτός του σχεδιασμός, σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας.

Τιμή 3,22 €

Tsakmaki αναπτήρας πέτρας 25τεμ

Το χρώμα είναι τυχαίο

Ο "Tsakmaki αναπτήρας πέτρας 25 τεμ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα σετ αναπτήρων που χρησιμοποιούν πέτρα για τη δημιουργία αναφλέξεων. Οι αναπτήρες πέτρας είναι γνωστοί για την ανθεκτικότητά τους και τη δυνατότητα ανάφλεξης πολλών φορές, επαναχρησιμοποιώντας την πέτρα και την φυτίλα.

Τιμή 4,74 €

Barilla ζυμαρικά linguine No13 500gr

Το ζυμαρικό Linguine είναι από τα πιο διαδεδομένα Ιταλικά "μακριά" σχήματα ζυμαρικών. Η λέξη στα Ιταλικά σημαίνει "μικρές γλώσσες". Τα Linguine αντλούν την προέλευσή τους από την περιοχή της Genova με την πλούσια κουλτούρα και ιστορία.Δοκιμάστε τα μακαρόνια Barilla Linguine La Collezione συνδυάζοντας τα με λίγο ελαιολαδο ή βουτυρο, με θαλασσινά, όπως τονο ή γαρίδες και λευκή σαλτσα.

Τιμή 1,24 €

Uniglass vakhos σετ ποτήρια γυάλινα νερού 27cl 12τεμ 53154

Το σετ ποτήρια νερού Uniglass vakhos θα σας εντυπωσιάσει με την κομψότητά του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Κάθε ποτήρι έχει χωρητικότητα 27cl και θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Με το σετ των 12 ποτηριών, θα μπορείτε να φιλοξενήσετε τους φίλους και την οικογένειά σας με στυλ και κομψότητα. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία πίνοντας νερό!
Τιμή 7,72 €

7 Days bake rolls με sour cream & κρεμμύδι 80gr

Τα Bake Rolls 80gr σε γεύση sour cream & onion θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να τα απολαύσετε με κάθε δάγκωμα. Με την τέλεια ισορροπία γεύσης ανάμεσα στο γλυκό της κρέμας και την καυτερή πινελιά του κρεμμυδιού, αυτά τα Bake Rolls θα γίνουν η αδυναμία σας. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνοδεύστε τα με ένα ποτήρι κρύο αναψυκτικό για μια ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε ένα νόστιμο σνακ που δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε!
Τιμή 0,68 €