• TNS ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΜΠΩΛ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 1,8lit - (113722)
  • TNS ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΜΠΩΛ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 1,8lit - (113722)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΜΠΩΛ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 1,8lit - (113722)

42566
5204558464054
2,13 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΡΑΝΤΑ (4x250gr.) (10%)

Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΡΑΝΤΑ (4x250gr.) (10%) είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να αισθανθείτε πραγματικά ευχαριστημένοι. Με τη μοναδική του γεύση και πλούσιο άρωμα, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει αμέσως. Μην χάσετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε και να απολαύσετε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 6,03 €

PROPLAST ΠΛΑΚΑ ΚΟΠΗΣ ΜΑΥΡΗ - (30x20x1cm)

Η πλάκα κοπής PROPLAST είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με τις διαστάσεις 30x20x1cm και το μαύρο χρώμα της, προσφέρει στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτική και εύκολη στη χρήση. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 5,01 €

Μπισκοτο caramel συσκευασμενο 6gr, 300τεμ

Το μπισκότο caramel συσκευασμένο 6γρ, 300τεμ είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό διάλειμμα κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση του καραμέλας και την τραγανή υφή του, θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τώρα τα 300 τεμάχια και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 14,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Βιολάντα μπισκότα βρώμης με φυστικοβούτυρο 180gr

Tα γεμιστά μπισκότα Βρόμης, συνδυάζουν την πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της Βρόμης, με γευστικές κρέμες υψηλής διατροφικής αξίας, με βάση το φιστικοβούτυρο, το ταχίνι, το γιαούρτι, το κακάο, δημιουργώντας έτσι ένα απολαυστικό και θρεπτικό σνακ που μπαίνει στην καθημερινότητά μας χωρίς ενοχές.

Τιμή 1,94 €

Ινδία σκόρδο τριμμένο βάζο 45gr

Σκόρδο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 45 γραμμαρίων. Το σκόρδο αυτής της μορφής είναι κατασκευασμένο από σκελίδες σκόρδου που έχουν υποστεί αφυδάτωση και έχει τριφτεί σε μικροσκοπικά κομμάτια. Η γεύση του είναι σκόρδου, αλλά πολύ διαφορετική από ό,τι το φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο. Τείνει προς τη γλυκιά και πολύ λιγότερο δυναμική γεύση από ό,τι το φρέσκο σκόρδο, αλλά και χωρίς τις λεπτές αποχρώσεις που χαρίζει το καραμελωμένο ψητό ή σωτέ σκόρδο.

Τιμή 1,40 €

Αλλατίνη μπισκότα γεμάτα & τραγανά με φράουλα 230gr

Η σειρά Αλλατίνη Ιn Passion βασίζεται σε μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων με εκλεκτά συστατικά και σε δημιουργικές ιδέες που μας χαρίζουν πλούσιες γευστικές εμπειρίες.Aκαταμάχητα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά. Τραγανά μαύρα μπισκότα με έντονη γεύση κακάο και πλούσιες γεμίσεις, σε μία τέλεια χρωματική αντίθεση και δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς που μπορούμε να απολαύσουμε με πάθος και ένα μόνο όριο, αυτό που βάζουμε εμείς.

Τιμή 0,81 €

Fairy υγρό πιάτων ρόδι 320ml

Το Fairy υγρό πιάτων με ρόδι 320ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η μοναδική του φόρμουλα με ρόδι αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα και εξασφαλίζει αποτελεσματική και γρήγορη απομάκρυνση των λιπαρών και των λεκέδων. Απολαύστε την εμπειρία του καθαρισμοώ με το Fairy υγρό πιάτων με ρόδι 320ml και αφήστε τα πιάτα σας να λάμψουν!
Τιμή 2,08 €

Bakterio αντισηπτικό spray επιφανειών με 77% αλκοόλ 150ml

Το Bakterio spray επιφανειών με 77% αλκοόλ 150ml είναι το ιδανικό προϊόν για την απολύμανση και την προστασία των επιφανειών σας. Με τη δύναμη του αλκοόλ, απομακρύνει αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους ιούς, διασφαλίζοντας ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Αγοράστε το τώρα και προστατεύστε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας από τις βλαβερές μικροοργανισμούς. Μην αφήνετε τα βακτήρια να κυριαρχήσουν - επιλέξτε το Bakterio spray για μια ασφαλή και
Τιμή 0,79 €